Personal

Selamat Pengantin Baru!

Pejam celik pejam celik kahwin dah aku ye. hahaha. Memang target nak kahwin umur 25 tahun, tepat umur 25 tahun 1 hari aku nikah. So untuk itu aku nak tulis dalam blog aku sendiri untuk…

591 total views, no views today

Read More

No Image

Senarai 3 Produk Hilangkan Parut

Korang tengah cari produk terbaik untuk hilangkan parut? Tak kisahlah parut jerawat ke, chickenpox ke, accident ke? Memang susah nak cari sebab takut tak berkesan. Sia-sia je kan bayar mahal-mahal tapi tak nampak perubahan. So…

1,248 total views, 1 views today


ak-ballon-run-3-0

AK Ballon Run 3.0 First Run

First Run aku join AK Balloon Run 3.0 7km. Run area Avenue K, Jalan Ampang, Menara Berkembar KLCC, Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Pinang, Jalan Binjai dan Jalan Mayang ni apa yang aku perasan la….

578 total views, no views today


No Image

Wherever you are, I’m always by your side

Wherever you are, I’m always by your side. Maksudnya… Di mana sahaja awak berada, saya sentiasa di sisi awak. Ya betul! Saya bukan manusia magik apatah lagi malaikat yang boleh ada di sisi awak di…

742 total views, no views today


No Image

Movie Yang Dah Tonton 2016

Aku rasa tahun ini paling banyak tengok movie. Tengok semua bayar sendiri. Padahal banyak je dapat tiket movie daripada┬áKLIPS. Tapi itu la semua movie screening yang dapat buat malam dan habis midnight, lepas tu buat…

861 total views, no views today


No Image

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

Terima kasih Allah kerana membenarkan aku merasa nikmat bulan Ramadhan pada tahun 2016 ni. Sekejap je masa berlalu dan kita hampir ke hari kemenangan umat islam untuk meraikan pada hari raya aidilfitri. Maka pada malam…

818 total views, no views today


Pin It on Pinterest