Kaki Jalan

No Image

Bermalam di Petaling Street

Setiap kali dapat travel trip yang jauh, benda yang aku paling risau adalah bila kena bertolak awal. Awal! Pagi-pagi buta bertolak. Hahaha. Pasal nak packing barang kompom last-last minit baru buat. Itu biasa! hehe. Biasanya aku…

1,320 total views, 1 views today

Read More



No Image

Bro Char Kuey Teow Tanjung Malim

Jika dibuat peraduan teka dan menang nescaya ramai yang dapat jawab. Siapa yang tak kenal blogger yang mempunyai identiti pakai topi sudu, berspek mata dan kuat selfie dengan awek-awek cun blogger. Tak lain tak bukan tuan…

2,678 total views, 1 views today


No Image

Survey Bas ke Bukit Jelutong

Macam biasa lah pergi mana-mana saya masih naik pengangkutan awam. Apa boleh buat, ekonomi semakin mencabar sekarang seperti yang semua sedia maklum. Selagi boleh berjimat kita jimat lah ya. Saya dijemput untuk buat treatment muka di…

4,421 total views, no views today


No Image

Art in Paradise, Langkawi

Pulau Langkawi terkenal dengan pulau lagenda dan sumpahan Mahsuri. Merupakan Pulau terbesar serta antara destinasi pelancongan paling popular di Malaysia. 10 tempat menarik yang menjadi pilihan orang ramai seperti Pantai Cenang, Pekan Kuah, Pulau Dayang…

4,474 total views, no views today


Pin It on Pinterest