Aku, Mewangi dan Duta Produk

duta mewangi satu dunia

Aku tak pernah serajin nak pakai pencuci muka setiap hari, sehari dua kali pula tu. Satu-satu produk review yang aku guna sampai habis. Nak tahu apa nama produk? Pernah dengar Mewangi Satu Dunia tak? Selalu juga la iklan Mewangi ini keluar dekat timeline facebook aku. Selalunya iklan video demo pakai Mewangi. Aku ingatkan siapa, rupanya pemilik produk sendiri yang buat demo.

Aku pun whatsapp Kak Ayu, Kak Ayu ni la pengasas Mewangi. Lepas whatsapp Kak Ayu aku pun datang office Mewangi di Denai Alam, Shah Alam. Masa tu dapat Mewangi Chew Gum Soap dan Peeling Scrub. Mula-mula pakai dah rasa excited gila. Mewangi Chew Gum Soap buka-buka je bau wangi, lepas tu apply cuci muka. Best betul pakai rasa tegang dan licin kulit muka sebab bahan dibuat daripada madu dengan kulit kayu manis. Pakai 2 kali sehari, pagi sekali dan malam sekali. Peeling Scrub untuk bagi buang kulit mati dan daki yang ini pakai seminggu 2-3 kali je cukup. Keberkesanan dia memang terbaik. Rasa macam kejap je pakai lepas habis aku stop pakai. Biasalah penyakit M dah sampai. Lepas tak pakai produk Mewangi muka aku jadi tak best dah! Menyesal stop. huhuhu

Lepas-lepas tu Kak Ayu call aku nak invite aku ke Majlis Pelancaran Mewangi Bagi Memperkenalkan Duta dan Pengasas Produk. Wah! Mewangi baru ada di pasaran Februari 2016 tak sampai setahun lagi dah nak ada duta. Fuh! Siapakah itu. Tertanya-tanya juga aku. Artis mana kah menjadi duta Mewangi? Hebat sangatkah artis tersebut nak bawa nama Mewangi. Biasa la artis ini suka guna produk-produk antarabangsa je. Bila jadi duta produk tempatan ni sekadar nak promosi jela tu. Tapi dekat luar pakai produk lain. Nampak tak pemikiran jahat aku. hahaha.

Majlis Pelancaran Ekslusif Mewangi Bagi Memperkenalkan Duta dan Pengasas Produk

pelancaran duta mewangi

Maka sampai la waktu yang di nanti-nantikan 06 December 2016 satu Majlis Pelancaran Ekslusif yang diadakan di lobby hotel Hilton KL. Masa ini terkejut dapat tahu duta Mewangi adalah Noraniza Idris. Tertanya-tanya juga kenapa pilih Noraniza Idris agaknya? BTW sebelum tu nak bagitau aku adalah peminat Noraniza Idris tau. Dulu-dulu masa tu Dato Siti dengan Noraniza Idris popular aku lebih meminati Noraniza Idris.

Dah lama sebenarnya tak dengar khabar Noraniza Idris atau lebih mesra dipanggil Kak Ani, adalah sesekali jumpa di event Akar Kita Zapin. Baru-baru ini beliau jadi juri profesional Irama Malaysia dalam rancangan 3 juara. Komposer lagu Irama Malaysia, Suhaimi Mohd Zain (Pak Ngah) pun turut dijemput bersama peserta 3 juara irama Malaysia membuat persembahan nyanyian dan tarian tradisional Irama Malaysia.

Kenapa Pilih Noraniza Idris Sebagai Duta Produk Mewangi?

noraniza idris duta produk mewangi satu dunia

Pada mula nya aku pun tak tahu, tapi bila ditanya rupanya Kak Ani adalah pengguna Mewangi sejak MEWANGI mula berada di pasaran. Memang tak dapat dinafikan ternyata nampak keanjalan dan kegebuan kulit muka Kak Ani selepas mengamalka  memakai Mewangi. Bagi aku pemilihan NORANIZA IDRIS sebagai Duta Produk adalah satu pilihan yang tepat. Tepat daripada segi apa? Daripada segi sasaran pelanggan. Sasaran pelanggan Mewangi adalah Wanita, kak Ayu ada cakap “Setiap Wanita Berhak Untuk Cantik”. Masa interview TV haritu kak Ani pun ada cakap dia sendiri pun terkejut kerana dipilih untuk menjadi duta produk Mewangi dalam usia yang sekarang. Kulit muka kita mengikut usia semakin meningkat usia kena jaga betul-betul, cuci muka dengan Mewangi Chew Gum Soap dan Peeling Scrub untuk buang kulit-kulit mati, jerawat, jeragat dan menjaga kulit muka.

Mewangi Satu Dunia Dirasmikan Oleh Oleh Y.M Tengku Hishammuddin Zaizi Bin Y.A.M Tengku Azman Shah Al Haj

Paling membanggakan produk Mewangi Satu Dunia di rasmikan dan di tanda tangani sendiri oleh Y.M Tengku Hishammuddin Zaizi Bin Y.A.M Tengku Azman Shah Al Haj.

Tahniah Mewangi @mewangisatudunia sudah ada Duta Produk sekarang. Pemilihan Ratu Irama Malaysia @noraniza_idris sebagai duta produk bagi saya adalah satu pilihan yang tepat dengan golongan sasaran wanita. Setiap wanita berhak untuk cantik! Putih. Anjal. Gebu. Cantik Menawan. Mewangi…..

Lagi satu lagi satu tak sabar nak tengok 3 lagi produk keluaran Mewangi. Tak sabar nak cuba. Rasanya aku boleh cuba yang nombor tiga tu je kot, yang lain-lain tu macam tak sesuai je. hahaha

  1.  Gincu Bibir MEWANGI dengan 4 pilihan warna – Pink Ayu, Pink Mawar, Merah Pinang dan Black Magic
  2.  Bedak Alas MEWANGI – Ting Ting Foundation
  3. Minyak Wangi MEWANGI – Wangian Gadis Desa merangkumi 7 kelopak bunga mawar
Ini aku sertakan sekali nombor talian untuk hangpa-hangpa sekalian yang berminat nak order Mewangi Satu Dunia. Harap bersabar ye, sebab Mewangi sekarang tengah menjadi Fenomena selepas keluar Blog, Social Media dan Tv baru-baru ni.

Dikhabarkan semua team sales Mewangi termasuk stokis dan agen bertungkus lumus untuk melayan banyak pertanyaan dan tempahan.

Alhamdulillah, niat yang ikhlas. Insyallah dipermudahkan.

1) Hotline : +6016 444 7131 / +603- 7813 7707
2) Alamat Pejabat :
No 23-G, Blk 2 Jalan Elektron Nu16/N, Sek U16, Denai Alam 40160, Shah
Alam, Selangor, Malaysia
4) Instrgram : MEWANGI SATU DUNIA
5) Youtube : TV MEWANGI

1,355 total views, 2 views today

Pakat Mai Kedah Tonton Teater

menarik di kedah

Masa aku tulis entry ini tinggal lagi 2 hari je lagi untuk aku ajak hampa ramai-ramai pakat p Kedah? Ada apa Kedah? Apa benda best dekat Kedah? Apa yang menarik dekat Kedah sampai aku nak ajak pakat ramai orang p Kedah nun tu? Tak haih! Macam ni. Jangan tak tahu cheq dulu ada kampung dekat belah-belah utara tau, Seberang Prai, lepas tu  pindah Parit Buntar, Perak la ni tok wan cheq pindah duk Sungai Petani. Cheq pun pening aihhh, anak-anak tok wan cheq. depa suka betei bawak pindah-pindah.

Sebenarnya cheq bukan nak cerita pasal cheq punya kampung, next time la kot cheq cerita tu pun kalau ada masa la. hahaha. Zaman kanak-kanak dekat kampung banyak cerita menarik. Dah-dah kalau ada masa cheq cerita noh!

A photo posted by Halim Brothers (@halimbrothers) on

Sebenarnya macam ini, yang sebenar-benarnya yang cheq nak ajak hangpa ramai-ramai pakat-pakat datang Kedah 20hb ini untuk p tonton Festival Teater Malaysia 2016. Hangpa layan teater-teater ni semua dak? Aku start layan teater ni pun masa mula-mula dulu tonton Mek Mulung Putera Cahaya Bulan di Istana Budaya.

Rupa-rupanya best betul dapat tonton teater, teater ini persembahan dia secara langsung depan mata. Kagum gila aku tengok dia orang berlakon teater. Kalau aku mampos susah kot nak buat teater ni, nak ingat skrip, mimik muka, gerak geri mana boleh nak ingat semua tu oiii… Eh! tiba-tiba hilang loghat Kedah cheq tadi. hahaha.

sidang-media-festival-teater-malaysia

Masa aku hadir sidang media Festival Teater Malaysia 2016 ini diberitahu Festival Teater Malaysia 2016 ini merupakan satu pertandingan yang dianjurkan oleh Persatuan Teater Malaysia. 

A photo posted by Halim Brothers (@halimbrothers) on

Ada 6 kumpulan yang terpilih ke peringkat akhir di Festival Teater Malaysia 2016.

Kumpulan : Persatuan Teater Opera Mimpi Negeri Perlis.
Tajuk : KA’ SORGA
Tarikh : 20 Nov 2016 (Ahad)
Masa : 8.30 Malam

Kumpulan : Gabungan Seni Warisan Anak Pinang Pulau Pinang.
Tajuk : The Maids
Tarikh : 21 Novwmber 2016 (Isnin)
Masa : 8.30 Malam

Kumpulan : Persatuan Seni Ceritera Negeri Selangor.
Tajuk : Jalan Mati
Tarikh : 22 November 2016
Masa : 8.30 Malam

Kumpulan : Stage Production, Universiti Malaysia.
Tajuk : Prebet Kabimbangan
Tarikh : 23 November 2016
Masa : 8.30 Malam

Kumpulan : Kelab Penggiat Seni Teater Negeri Sembilan
Tajuk : Tergantung
Tarikh : 24 November 2016
Masa : 3 Petang

Kumpulan : Persatuan Seni Persembahan Sifar Kuching Sarawak.
Tajuk : Si Panji Rumput
Tarikh : 25 November 2016
Masa : 8.30 Malam

Panjang dah baca ni Halim woii, tapi dekat mana Festival Teater 2016 ni dibuat? Cepat la bagitau!

Eh-eh! Cheq belum bagitau lagi eh Kedah celah mana? Hahaha. Punya syok cerita sampai lupa nak bagitau location eh?

Hangpa tau dak? Auditorium Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negeri Kedah. Aaaa! Dekat situ la, pakat datang ramai-ramai nengok teater tahun ni eh.

Apa yang hangpa akan tengok ni nanti 6 kumpulan dekat atas tu yang cheq bagitau yang dah  layak ke peringkat akhir daripada 104 kumpulan teater di semua 14 buah negeri.  Lepas tu daripada tinggal 14 kumpulan  panel penilai penjurian hanya 6 kumpulan sampai peringkat akhir dan cuma satu kumpulan akan menjuarai Festival Teater Malaysia 2016 bagi setiap negeri.

 

Jumpa di sana!!! Auditorium Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negeri Kedah 20 November – 25 November 2016.

457 total views, no views today

Semua Orang Boleh Memiliki Iphone 7 Dengan Harga Murah

iphone-7

Korang setuju tak bila aku cakap teknologi zaman sekarang bergerak dengan pantas. Lagi-lagi pembuatan telefon pintar. Tak sah kalau setiap seorang tak ada sebiji telefon pintar malahan lebih 2-3 biji seorang. Fuh! Dasyat. Mana tak nya, bulan lepas keluar satu model telefon, bulan berikutnya dah keluar model baru yang lebih canggih.

apple-iphone-7-iphone-7-plus-review

Antara telefon pintar yang digilai ramai orang adalah iphone. Dengan memakai iphone engkau akan kelihatan  lebih macho, kacak, dan agak mewah. hehehe. Tak lain tak bukan aku la tu. Aku pakai iphone 6 gold 64gb dah nak masuk 2 tahun dah, lepas tu keluar model baru iphone 6s dengan iphone 6 plus. Baru-baru ini keluar pula model iphone 7 dan i phone 7 plus. Aku tengok pun naik geram, spec iphone 7 power betul. Harga dia kuss semangat. Siapa je mampu kan? Kalau member korang tiba-tiba nampak korang pakai iphone 7 kan memang kau akan dipandang orang kaya, hahahaha. Padahal dengan ada nya satu program ReNew+ korang boleh dapat harga iphone 7 dengan harga serendah RM160 je. Hahaha baru boleh berlagak depan kawan-kawan korang.

renew+ compasia

For sure ada sejenis orang yang suka tukar fon tiap-tiap tahun. Kalau ikut kan hati ramai je yang suka tukar fon tiap-tiap tahun. Ok! Kepada korang yang jenis suka tukar-tukar telefon tu aku nak rekemen kan satu pakej pelan program yang dinamakan ReNew+ daripada Compasia. Korang boleh dapatkan iphone 7  terbaru dengan harga serendah RM160 je. Boleh dapatkan di laman web www.compasia.com

COMPASIA Memperkenal Program ReNew+

compasia-iphone-7-renew

Ok! aku dah tengok da program ReNew+. Perkara paling penting sekali program ReNew+ ini tak ada kontrak, if korang perasan ada program sampai kena ikat kontrak 2 tahun. Dengan ReNew+ bebas daripada kontrak.

1. Low Mothly Payments
2. One Year Free Phone Guard
3. Carrier Independent
4. Brand Independent
5. No Upgrade Fee.

Nak tukar smarphone setiap tahun pun tak ada masalah. Dengan program ReNew+ daripada @compasia.my

Bagaimana Untuk ReNew+ dengan 3 langkah mudah :
  1. Buka link www.compasia.com dan pilih smartphone kegemaran korang (shop online)
  2. Pilih store yang korang boleh ambil phone korang dan CompAsia akan email untuk confirmkan details korang.
  3. Selepas terima email dari CompAsia, pergi ke store yang korang pilih dengan menggunakan kredit kad Maybank dan boleh bawak balik smartphone korang dah .
Mudah kan? Dengan Maybank EzyPay, pelan ini menawarkan pembayaran ansuran tanpa faedah sehingga 24 bulan hanya untuk mereka yang layak membeli dengan menggunakan kad kredit Maybank.
Sekarang semua orang boleh memiliki iphone 7 baru sendiri dengan harga yang murah.

751 total views, no views today

Suka Tonton Travelog Cinta Tang Guo Hua Sebuah Jurnal Asyikin Exclusive

jurnal-asyikin-astro-oasis

Sekiranya korang penonton setia stesen tv berbayar khususnya Astro Oasis 106 yang terkenal sebagai saluran yang menitikberatkan pelbagai genre program tetapi berteraskan keagamaan pasti tidak terlepas menonton sebuah rancangan bertajuk “Jurnal Asyikin Exclusive: Travelog Cinta Tang Guo Hua“. Aku pasti korang sedar mengenai rancangan ini apatah lagi sudah lima episod berlalu yang disiarkan setiap hari Ahad, pukul 7.30 malam.

hi-tea-jurnal-asyikin-travelog-cinta

asyikin-exclusive-dan-baby-nyonya-shop
Baru-baru ini, aku berkesempatan bertemu secara dekat dengan pasangan usahawan yang dimaksudkan dalam program itu iaitu Puan Nur Asyikin binti Rahmat dan suaminya, Hj Tang Guo Hua yang lebih mesra disapa Tuan Haji. Aku bertemu mereka dalam majlis ‘hi tea’ bagi memperkenalkan program ‘Jurnal Asyikin Exclusive: Travelog Cinta Tang Guo Hua’ berkenaan.

hi-tea-ruang-shah-alam
Pada majlis yang berlangsung santai bersama segelintir rakan-rakan bloggers dan media, aku rasa tenang mendengar kisah pasangan daripada dua Negara berbeza ini. Ya lah seorang di Malaysia dan seorang lagi berasal dari tanah China.

Namun takdir dan jodoh mempertemukan keduanya di Malaysia, bahkan lebih membanggakan lagi apabila mereka bukan sahaja mampu mengekalkan sebuah keluarga harmoni bersama empat cahayamata tetapi berjaya juga membangunkan industri tekstil. Orang perempuan sudah tentu kenal kan dengan fesyen muslimah di bawah label “Asyikin Exsclusive” yang sudah lama bertapak malah sudah ada tiga buah cawangan butiknya pun, iaitu di MITC Melaka, Mahkota Parade dan Dataran Pahlawan.
Jadi tak perlulah aku cerita lebih lanjut tentang produk ‘Asyikin Exsclusive” kerana tujuan kedatangan ke majlis hi tea hanyalah untuk mempromosikan travelog cinta yang sudah pun selesai menjalani penggambaran di tanah China.
Ada 9 episod kesemuanya, tetapi baharu 5 episod berlalu dan tinggal lagi 4 episod yang boleh korang saksikan jika nak tahu mengenai kisah suka duka dua individu tersebut selaku watak utama sepanjang rancangan. Dan jika korang nak tahu apa sebenarnya tujuan rancangan ini diterbitkan?
Ha dengar apa kata Puan Nur Asyikin,

Saya ingin membawa penonton menyelusuri pengalaman perniagaan tekstil melalui sentuhan perkongsian jatuh bangun dan jerih perih sepanjang kami berdua membina empayar.

asyikin-exclusive

Tambah usahawan berusia 33 tahun ini lagi, apa yang dialami mereka berdua bukan mudah bahkan banyak air mata yang tumpah sepanjang perjuangan membangunkan jenama ‘Asyikin Exclusive’, namum fokus utama rancangan tertumpu lebih kepada mengenal budaya masyarakat Cina di Negara Tembok Besar China itu, tanah tumpahnya darah suami tercinta, Hj Ishak Tang.

Semasa menonton travelog ini, tentu korang perasan kebanyakan lokasi di mana penggambaran dilakukan bukanlah ‘wish list’ tumpuan pelancongan seantero dunia tetapi di kawasan luar daripada destinasi popular pelancong.

khazanah-budaya-dan-alam
Antaranya, korang akan dapat melihat beberapa daerah terpecil di mana salah satu daripadanya adalah perkampungan Hj Ishak Tang sendiri iaitu di Lanzhou. Kata Nur Asyikin, apa yang ingin ditonjolkan kepada penonton sebenarnya adalah lokasi yang dipilih tidak kurang menyimpan seribu satu khazanah budaya dan alam yang sangat indah untuk diterokai.

Meh kita dengar pula apa kata Hj Ishak tentang pengalaman pertamanya ini bersama isteri tercinta di rantau orang.

Kami menerima maklum balas yang memberangsangkan dan bersyukur kerana rancangan tersebut mendapat tempat di hati penonton Selain perkongsian antara dua budaya, banyak elemen kejutan menarik dalam rancangan ini yang dapat penonton saksikan, cerita Tuan Haji Ishak Tang.

Menurut Ishak yang turut mengendalikan perniagaan tekstil, Baba Nyonya Shop, di Jalan Tuanku Abdul Rahman, rancangan travelog yang diterbitkan merupakan satu perkongsian yang tidak ternilai harganya dalam usaha membangunkan empayar bisnes mereka.

Untuk kita sukses, banyak hakikat pahit yang terpaksa kami telan agar terus cekal bersaing dalam pasaran fesyen, jelas Tuan Haji Ishak.

Jadi sekiranya korang mahu mengetahui selok belok dunia perniagaan dan bagaimana perjuangan serta ketabahan yang perlu dihadapi eloklah tandakan kalendar korang setiap hari Ahad di Astro Oasis 106 , jam 7.30 petang untuk bersama mengikuti episod-episod seterusnya sehingga tamat dalam masa empat minggu lagi. Jangan lupa tau!

Kalau korang ada rancangan nak buka bisnes lepas ini baiklah menonton rancangan ini. Mana tahu kot-kot ada tip-tip yang diberikan boleh dijadikan panduan kan? Aku pun nak…. Hihi…

1,271 total views, no views today

Mula Minat Pakaian Preloved, Tak Sabar Tunggu Pelancaran Bandoru

bandoru-store-batu-3-shah-alam

Hai korang, meh nak tunjuk sesuatu yang best masa aku datang terjah pra pelancaran Bandoru Store selasa lepas which is 02 haribulan 11 yang lepas. Memang rambang mata nak pilih, banyak gila baju-baju, seluar, kemeja, sweater, beg tangan jacket dan banyak lagi buat golongan lelaki, wanita dan kanak-kanak. Konsep butik yang diketengah kan tak terasa pun barangan preloved, rasa macam beli barangan baru. Punya la elok lagi barangan ini semua, berkualiti pula tu dan paling penting stock original daripada Jepun.

Meh nak belanja outfit yang aku sedang gaya kan ini. Preloved Outfit dari Bandoru Store.

bandoru-preloved-shah-alam

T-Shirt – RM10
Jacket – RM50
Jeans Kepala Kain – RM90
Kasut – RM70

Total =  RM220

Harga sebenar : RM500

Walaupun preloved barang masih cun dan kualiti baik. Barangan branded beb! Made in Japan. hohoho. Btw baju t-shirt School Of Rock and Roll yang aku pakai tu Amy Search dah pernah pakai.. hehehe

halim-preloved-item-bandoru

Aku pun tak sangka aku boleh minat dengan pakaian preloved atau dalam bahasa mudah nya BUNDLE. Terus terang aku cakap bila aku try nak beli barang bundle dekat luar sana, entah la aku rasa semacam rasa tak enak. Bukan sebab benda tu bundle, tapi aku rasa tak selamat dengan kebersihan baju, lepas tu main gantung je, tak tersusun, susah nak pilih apa yang kita nak cari dan macam-macam lagi.

“SAYA SENDIRI YANG AKAN PASTIKAN BARANG NI ORIGINAL !!” – Rifa’at (Factory Manager)

Tapi apa yang Bandoru Store usahakan setiap barangan menjalani proses pengasingan berperingkat untuk memastikan kualiti dan kebersihan barangan dan memenuhi citarasa pengguna dengan slogan Better Than New.

pre-loved-vintage-clothes-malaysia

Sempat juga la aku belajar-belajar sikit pasal dunia preloved item ni. Ada yang Rare, Vintage dan Retro. Jangan terkejut kalau macam harga mahal sikit, contoh macam jeans dekat atas RM90 kan, sebab tu guna kepala kain. Mula-mula aku pun tak tahu apa benda kepala kain. Tuan Wafi dan staff Bandoru sedikit sebanyak sempat kongsi dengan aku. Hehehe memang best balik hujung hujung ni dapat ilmu lebih sikit. Ada juga koleksi rare yang harga cecah ratusan dan ribuan ringgit.

BACA: Apa Itu Jeans ‘Kepala Kain’ Dan Kenapa Harganya Lebih Mahal Berbanding Jeans Biasa.

Segenap sosial media facebook, instagram, youtube apa semua dah heboh pasal satu pembukaan butik preloved mall terbesar di Shah Alam akan dibuka tak lama lagi. Habis riuh rendah bising sebulan awal aku follow update dia orang ini, Hebat! Promosi besar-besaran tudia, ini bukan biasa-biasa ini.

bandoru-batu-3-shah-alam

Ramai gila orang dah desak tanya, “dah buka ke, dah boleh beli ke” memasing dah tak sabar nampak gaya nya. Menelan air liur memasing lepas tengok kita orang dapat datang hari pra pelancaran yang dibuka untuk blogger sahaja.

Soft Launch Bandoru Store

Dapatkan 20% Kupon Diskaun Serta Peluang Menangi Beg LV, Macbook & iPad! Daftar sini

Disebalik Tabir Pra Pelancaran Bandoru Store

Rileks-rileks! Tinggal satu hari lagi. Ye tinggal satu hari je lagi untuk Pembukaan Preloved Mall terbesar di Shah Alam.

Sabtu yee!!! 05hb sabtu ni Grand Launch besar-besaran.. ahh!! Masa tu korang datang la bawak pakwe makwe suami isteri, mak ayah abg adik kakak sedara mara kengkawan datang serbu Bandoru Store ok! Address korang tgk kat ig diaorang @bandorumalaysia.

Sabtu ni start 1.30pm baru boleh shopping . Stock banyak barang-barang branded, rare item, vintage dan retro baru bawa masuk.

Antara jenama terkemuka yang boleh didapati di Bandoru Store adalah Uniqlo, Zara, Converse, Vans, Adidas, Nike, Louis Vuitton, H&M, Timberland, Dr Martens, Levis, Edwin, Raplh Lauren, dan banyak lagi jenama tempatan dan antarabangsa terutamanya jenama Jepun!!

FREE SHUTTLE KTM BATU 3 SHAH ALAM ke BANDORU STORE DISEDIAKAN!!!

968 total views, 1 views today

Incoming search terms:

  • bandoru shah alam
  • beli baju best di bandoru
  • harga barang di bondoru store

Nak Menang Beg LV, Macbook & iPads?

Hi korang!

bandoru-store-contest
Jom nak ajak korang semua mengambil bahagian dalam peraduan sempena pembukaan Bandoru Store untuk memenangi Beg LV, iPads & Macbook.

Siapa nak menang Beg LV, iPads dan Macbook? Tipu la kalau tak nak. Berebut-rebut semua nak kan. Ok kali ini jom rebut peluang menangi hadiah lumayan. Mudah je cara nak menang.

bandoru-store-contest-share-point
Apa yang korang lakukan ialah… Kongsikan peraduan ini kepada kawan-kawan.
Setiap kali salah seorang rakan anda sign up, korang akan mendapat 20 penyertaan tambahan (Points) untuk menang.
Dekat mana nak join contest ni? Register di >>  http://v.bandoru.com/ref/a3827661/

Cara bagaimana untuk memenangi peraduan ini.

Step 1 – Share di Facebook

Step 2 – Share di Twitter

Step 3 – Emailkan Kepada Kawan
Daftar di >> http://v.bandoru.com/ref/a3827661

Tingkatkan Peluang Untuk Memenangi Beg LV, Macbook
iPad Dengan SHARE Page Ini Kepada Seramai Mungkin
Rakan-Rakan Anda.

Setiap Rakan Anda Yang Daftar Melalui Referral Link
Dibawah Akan Menambahkan 20 Kali Peluang (Points)
Anda Untuk Menang.

5 Peserta Yang Mengumpul Points Terbanyak
Sebelum 5 Nov 2016 Akan Dikira Sebagai Pemenang!

Jom Start SHARE!

bandoru-store-contest-grand-opening

620 total views, no views today