Event

amyra rosli dan amar baharin

Jenama Sendiri Bersama Amyra Rosli

Rasa-rasa macam nak bercerita pasal artis la pula. Korang ada perasan tak mana-mana artis yang tengah bercinta tahap manis potong kaki? Kalau aku perasan ‘Lofattah’, siapa lagi Neolofa dengan Fattah Amin ler. Kemain lagi aku…

1,912 total views, 1 views today


No Image

Dmel Perfume Teman Wangi Sepanjang Hari

Beberapa hari memang agak sibuk juga la, lagi-lagi nak masuk tahun 2017 lagi beberapa hari je ni. Ada kerja dekat luar kalut sikit lepas tu nak handle kerja-kerja online lagi. Masa keluar kemain kalut lagi pakai je…

875 total views, no views today


cloud skill, omg YES VAPE

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram. Vapefest 2015 Shah…

1,478 total views, no views today


No Image

Aku, Mewangi dan Duta Produk

Aku tak pernah serajin nak pakai pencuci muka setiap hari, sehari dua kali pula tu. Satu-satu produk review yang aku guna sampai habis. Nak tahu apa nama produk? Pernah dengar Mewangi Satu Dunia tak? Selalu…

1,584 total views, no views today


No Image

Pakat Mai Kedah Tonton Teater

Masa aku tulis entry ini tinggal lagi 2 hari je lagi untuk aku ajak hampa ramai-ramai pakat p Kedah? Ada apa Kedah? Apa benda best dekat Kedah? Apa yang menarik dekat Kedah sampai aku nak ajak pakat…

676 total views, no views today


No Image

Semua Orang Boleh Memiliki Iphone 7 Dengan Harga Murah

Korang setuju tak bila aku cakap teknologi zaman sekarang bergerak dengan pantas. Lagi-lagi pembuatan telefon pintar. Tak sah kalau setiap seorang tak ada sebiji telefon pintar malahan lebih 2-3 biji seorang. Fuh! Dasyat. Mana tak…

1,207 total views, no views today


Pin It on Pinterest