Blog

Selamat Pengantin Baru!

Pejam celik pejam celik kahwin dah aku ye. hahaha. Memang target nak kahwin umur 25 tahun, tepat umur 25 tahun 1 hari aku nikah. So untuk itu aku nak tulis dalam blog aku sendiri untuk…

591 total views, no views today

Read More


blogger malaysia 2018

Circle Baru Blogger Malaysia 2018 Batch Kedua Dibuka, Daftar Sekarang!

  Sejak dari tahun 2013 saya telah tubuhkan satu kumpulan komuniti blogger Malaysia dengan tujuan rapatkan silahraturahim, melakukan pelbagai aktiviti menarik, event, produk review dan bermacam-macam lagi. Cuma satu saya terlepas pandang, tahun-tahun sebelum ini…

1,437 total views, no views today


event blogger

Cara Baru Blogger Buat Duit 2018

Saya menulis blog sejak dari tahun 2013. Pendapatan saya sepenuhnya daripada blog dan facebook.   Apa yang dapat saya kata kan budaya blogger buat duit dengan blog, adalah sama daripada dulu hingga sekarang. Blogger akan buat…

796 total views, no views today



cloud skill, omg YES VAPE

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram. Vapefest 2015 Shah…

1,358 total views, no views today


Pin It on Pinterest