Advertorial


MIVAS – Event Vape International Malaysia

Petang  semalam aku dah wife pergi event vape. Ni bukan pertama kali aku pergi event vape. Sebelum ini vapefest, omgfest vape dan banyak lagi. Tahun ini ada satu event vape antarabangsa diadakan. Malaysia International Variety…

322 total views, 1 views today



Tak Sangka Ini Yang Jadi Gambar Kahwin Aku

Tak sangka beb, aku betul-betul tak sangka, ini yang jadi dekat gambar kahwin aku. Satu-satu hari bahagia aku. Ini hasil yang aku dapat untuk kenang-kenangan akan datang? Geram!! memang betul-betul geram. Geram pasai tengok gambar…

1,558 total views, 2 views today



Selamat Pengantin Baru!

Pejam celik pejam celik kahwin dah aku ye. hahaha. Memang target nak kahwin umur 25 tahun, tepat umur 25 tahun 1 hari aku nikah. So untuk itu aku nak tulis dalam blog aku sendiri untuk…

919 total views, 2 views today


Pin It on Pinterest