Advertorial

No Image

Sesuai Ke Lelaki Bujang Beli Rumah Kondo

Gais! just a short entry blog, Aku nak minta pendapat ni. Sesuai tak lelaki bujang menetap dan beli sebuah kondo? Aku bukan apa, tiba-tiba rasa suka kalau dapat duduk kondo. Tau kan, biasanya kondo dah…

968 total views, no views today


rahsia-nampak-muda

Rahsia Nak Nampak Muda

Korang pernah tak terfikir kenapa walaupun dah cuba macam-macam produk untuk kulit tapi hasilnya tak puaskan hati korang? Umur makin meningkat, kulit nampak makin kedut je. Satu-satu line kedut datang kat muka. Kadang-kadang tu orang…

507 total views, no views today


No Image

Senarai 3 Produk Hilangkan Parut

Korang tengah cari produk terbaik untuk hilangkan parut? Tak kisahlah parut jerawat ke, chickenpox ke, accident ke? Memang susah nak cari sebab takut tak berkesan. Sia-sia je kan bayar mahal-mahal tapi tak nampak perubahan. So…

1,103 total views, 1 views today



amyra rosli dan amar baharin

Jenama Sendiri Bersama Amyra Rosli

Rasa-rasa macam nak bercerita pasal artis la pula. Korang ada perasan tak mana-mana artis yang tengah bercinta tahap manis potong kaki? Kalau aku perasan ‘Lofattah’, siapa lagi Neolofa dengan Fattah Amin ler. Kemain lagi aku…

1,681 total views, 1 views today


No Image

Dmel Perfume Teman Wangi Sepanjang Hari

Beberapa hari memang agak sibuk juga la, lagi-lagi nak masuk tahun 2017 lagi beberapa hari je ni. Ada kerja dekat luar kalut sikit lepas tu nak handle kerja-kerja online lagi. Masa keluar kemain kalut lagi pakai je…

785 total views, no views today


Pin It on Pinterest