Advertorial

kolam renang pakai baju renang

Beli Baju Renang Muslimah Online Di Moonaz

  Bagi mereka yang suka kan aktiviti berenang dan mencari-cari pakaian renang yang sesuai untuk dipakai aku nak share dekat mana korang boleh beli set pakaian renang secara online. Bagi kaum lelaki tak ada masalah…

248 total views, 6 views today

Read More

izzmad harun

Izzmad Harun Artis Ikon Revolusi Usahawan

Izzmad Harun yang aku kenal dulu bukan la sekarang. Dulu-dulu ditendang sekarang disayang. Chewah intro dengan lirik lagu Tegar pula. Artis baru tinggi lampai, meningkat naik yang pernah aku tulis 4 tahun lepas Izmad Harun…

526 total views, 1 views today


magic cyberjaya

Chillx Cafe Makan Sedap Di Cyberjaya

Setelah sekian lama mendengar nama MaGIC Cyberjaya selepas lebih kurang 4 tahun ditubuhkan, baru aku ada masa nak pergi jenguk-jenguk itu pun aku ada meeting di sana. Client aku ajak meeting di Cyberjaya. Kedai makan sedap…

10,160 total views, 3 views today


Produk Paling Berkesan Hilangkan Parut Jerawat

Ada ke produk paling berkesan hilangkan parut jerawat, parut-parut berlubang dan parut luka? Rupa-rupa nya ada sampai la aku kenal satu produk paling berkesan untuk hilangkan parut. Produk apa tu? Baca artikel aku ini sampai…

260 total views, 1 views today




Pin It on Pinterest