Behind The Scene Photoshoot di Planet Marikh!

First of all, nak ucap thanks kepada kawan-kawan blogger Iena Eliena, Ayue Idris, Rafzan Tomomi dan Saya Iday. Intro-intro bahasa inggeris kau! Tajuk entri pun boleh tahan gempak. hahaha

Entri kali ini nak ucap thanks dekat kengkawan blogger ni hah! yang telah mengundi untuk satu contest ini. Abang menang motor!  Eh! tak lah menang photoshoot terbang-terbang je.

Haritu kawan photographer Nasrullah Napi nak belanja shoot terbang-terbang untuk followers beliau yang sudah mencapai 12k followers. Cara pilih pemenang adalah komen paling banyak mention nama dekat komen gambar ig beliau.

Apa lagi, saya pun panggil lah kaum kerabat yang ada. Diaorang ni lah yang banyak-banyak mention nama. Makanya saya lah menjadi juara! berbanding yang lain dapat sikit mention. Hahahaha Tak syok lah kalau bergambar seorang-seorang je. Ajak sekali diaorang yang telah mengundi sekali. Tapi memasing sibuk lah. Apa boleh buat. Ajak yang lain pun sibuk ada hal lain dah.. Yang ada pun Mek Onie nak join. Atleast ada juga la member. Jom tengok behind the scene kami semalam (sabtu). Boleh tahan juga mencabar. Tapi demi nak mendapatkan sekeping gambar yang gempak ku rela kan jua 😀

mek onie 2
Tempat shoot boleh tahan gempak jugak! macam ala-ala planet Marikh tak pun Bulan. hahaha
Mata tu betul eh! bukan tipu. Dah nak terbenam
Matahari tu betul eh! bukan tipu. Dah nak terbenam..
Cubaan Seorang Mek Onie untuk terbang!
Cubaan Seorang Mek Onie untuk terbang!
halim brothers photoshoot
Gigih! Demi sekeping gambar yang gempak baboomm..

Ingat kot-kot boleh la siap malam ni boleh lah up gambar malam merdeka jadi photo cover. Tak siap lagi. Dah siap nanti saya upload. Benda gempak & magic ni susah sikit nak buat kan.

Apa-apa pun thanks juga dekat photographer Nasrullah Napi bagi pengalaman yang berharga ni. Terasa tercabar juga lah tapi tak rasa kekok sangat macam photoshoot dalam studio.

Jemput follow di Instagram @Nasrullah Napi.

(6)

1,462 total views, 1 views today

Hasil Kerja Photoshoot Awesome
Instagram Update Baru Rugi Tak Cuba!

4 Replies to “Behind The Scene Photoshoot di Planet Marikh!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge