Barang pembelian Kedua Lazada sudah sampai

Masih ingat lagi entri aku pembelian kedua Lazada? Barang yang diorder sudah sampai. Kalau di ikut kan 6 item aku order yang sampai 5 item mungkin lagi satu item lambat sikit hantar. Aku tak kisah lambat, pasal Lazada belum caj lagi. Sebab aku membeli dengan terma cash on delivery.

Barang sampai baru bayar, takdak barang tak payah bayar! hehe

Ok ini dia barang-barang yang aku pesan.. Abaikan gambar Oven Industri di belakang, hehe 😀

Barang Lazada Sudah Smapi

Barang Lazada Sudah Sampai

Gambar bawah pula sleeping bag, nak digunakan untuk menuntut ilmu di Kuala Selangor 1-4/5 bengkel Simposium Perniagaan Maya. Harapnya aku sampai dengan selamat di sana. Bengkel ini aku join dengan team edyclick

sleeping bag

sleeping bag

Ada yang berminat nak join berkampung di sana nanti? Keep in touch.

——————–

Pihak Lazada jika terbaca entri ini seperti entri sebelum ini mintak link kan ke website Lazada untuk entri ini dan entri2 akan datang.. Bayar lah!! Ingat Percuma ke? Beli barang di Lazada pun berbayar bila nak kita menulis nak free aje! Lepas dah linked senyap membisu…

Kemon Lazada! Do it win – win situation okeh! 🙂 Peace!

(1345)

8,737 total views, 1 views today

Pembelian Kedua Lazada

7 Comments on "Barang pembelian Kedua Lazada sudah sampai"

  1. sleeping beg? wahh.berapakah harganya?
    titan recently posted…Download Contoh Soalan Peperiksaan Bertulis Akauntan W41My Profile

  2. terkejut blog ada lagu, hahah
    blogmalaya recently posted…Ifa Raziah Kesal Suami Dituduh Tak Mampu Hadiahkan MercedesMy Profile

  3. Banyak juga bro beli barang kat lazada.
    Bahrain recently posted…Punca Ramai Mati Dalam Feri Sewol Adalah Terlalu Taat?My Profile

  4. berapa hari barang sampai lepas order?
    kakipromo recently posted…Beli Sony Magnetic Charging Cable Di Malaysia TerbaikMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!