Articles by Halim Nadzeri

rahsia-nampak-muda

Rahsia Nak Nampak Muda

Korang pernah tak terfikir kenapa walaupun dah cuba macam-macam produk untuk kulit tapi hasilnya tak puaskan hati korang? Umur makin meningkat, kulit nampak makin kedut je. Satu-satu line kedut datang kat muka. Kadang-kadang tu orang…

507 total views, no views today


No Image

Senarai 3 Produk Hilangkan Parut

Korang tengah cari produk terbaik untuk hilangkan parut? Tak kisahlah parut jerawat ke, chickenpox ke, accident ke? Memang susah nak cari sebab takut tak berkesan. Sia-sia je kan bayar mahal-mahal tapi tak nampak perubahan. So…

1,103 total views, 1 views today




No Image

Bermalam di Petaling Street

Setiap kali dapat travel trip yang jauh, benda yang aku paling risau adalah bila kena bertolak awal. Awal! Pagi-pagi buta bertolak. Hahaha. Pasal nak packing barang kompom last-last minit baru buat. Itu biasa! hehe. Biasanya aku…

1,205 total views, no views today


No Image

Syoknya Bercuti Ke Langkawi

Where we go? Ke mana lagi kalau bukan ke pulau yang terbesar di Malaysia iaitu Pulau Langkawi. Yeay! Dikenali juga sebagai Pulau Lagenda kerana sarat dengan sejarahnya dan sangat kaya dengan alam semulajadi yang masih…

3,816 total views, no views today


Pin It on Pinterest