Dapatkan Buku 7 Steps FB Ads Percuma dan Update Siri Jelajah SifuFBAds Akan Datang

Telah berlangsungnya sidang media SifuFBAds yang banyak cerita pasal ‘Seminar Intergrated Marketing’  (SMI) dan akan membuat ‘Siri Jelajah FBAds 2017’. Fokus seminar SMI ni ialah untuk memperkenalkan kepentingan pemasaran jenama dengan cara gabungan ‘online dan offline’, ‘offline ke online’ dan ‘online ke offline’.

Mengikut apa yang Encik Mohd Affandy Saadon, iaitu CEO SifuFBAds atau dipanggil Sifu Eddy,  kajian yang mereka dah buat membuktikan bahawa 78 % usahawan masih tak gunakan platform online untuk mempromosikan perniagaan dan jenama mereka.  Dan mereka berisiko tinggi untuk gulung tikar atas sebab ni.  Mereka hanya mengharapkan orang lalu lalang atau walk- in customer semata-mata. Ini salah satu sebab kenapa  bisnes tak berkembang. Jadi seminar ini akan membantu para usahawan  untuk memajukan lagi bisnes mereka dan menjadi jutawan macam jenama De’Xandra, Marshmallowscarf, Caryazara, Mamadil, Mewangi dan banyak lagi yang mula dari kecil sampailah jadi femes dalam online bisnes ni.

Dalam sidang media itu juga dijemput dua orang pelatih SIfuFB Ads iaitu Sifu Shafiq dan Sifu Shazwan. Mengikut apa yang dikata kan oleh Sifu Shafiq,  antara tiga masalah utama  bisnes tidak berjaya iaitu:

1) Tidak tahu mempromosi bisnes dengan cara yang betul

2) Tidak sedar dengan persaingan yang sengit jadi mereka tidak tahu inisiatif menggunakan FB sebagai platform

3) Spend banyak duit tetapi dapat hasil yang sama sahaja (biasa-biasa)

Fokus Siri Jelajah FBAds 2017 ialah untuk menyampai dan berkongsi ilmu mengenai FB Ads kepada mereka yang berada diluar KL. So far dah buat di sekitar Johor Bahru dan Kota Bahru pada 18 Feb dan 11 Mac. Kemungkinan besar akan diadakan lagi di Pulau Pinang pada 22 April, Kuala Lumpur 29 April, Shah Alam 6 Mei manakala Kota Kinabalu, Kuantan, Johor Baru, dan  Ipoh masih belum ditetapkan tarikhnya. Jadi orang-orang Penang, Sabah Johor, Perak bersiap sedialah untuk join seminar SifuFBADS ni sebab terlalu banyak ilmu bermanfaat yang sangat membantu dalam bisnes korang. Yuran seminar ini adalah serendah RM150 sahaja dan pelaburan ini sangatlah berbaloi denyan hasilnya.  Memang terjamin, terbukti dan tak sia-sia.

Dalam sidang media semalam juga ada memperkenalkan buku ‘7 Steps FB Ads For Business Owner’ yang ditulis sendiri oleh pihak SifuFBAds dan akan diedarkan secara percuma kepada yang berminat. Caranya mudah je. Cuma daftar di website : www.sifufbads.com/7step. Promosi ni hanya sebulan je tau. So daftar sekarang. Buku ni memang terbaik sebab ada explaination yang clear dan difahami tentang kepentingan dan cara mudah untuk menaikkan bisnes korang menggunakan FB Ads.  Dan kalau nak lagi clear, join Seminar SMI ni.

(6)

595 total views, no views today

Makan Best Di Bangi – Nasi Dagang Kuah Ikan Tongkol Power

nasi-dagang-sedap

Bagi yang follow aku di instagram atau facebook mesti perasan kan dalam sebulan 3-4 kali aku makan nasi dagang. Sedap sangat weh tu yang repeat makan banyak kali. Bangi tempat makan best mana cakap kau yang ada nasi dagang sekali free lokching 2 batang yang rangup. Kuah kari ikan tongkol dia yang padu, telur rebus sebiji macam mana la aku sanggup datang repeat makan jauh-jauh kat Bangi ni woi.

Aku tulis entry ni pun sebab teringat Nasi Dagang Sedap Orked Lavender Kafe. Dah lama tak makan woii tengah agak bz juga sekarang ni.

spaghetti beef bolognese

Kali terakhir haritu aku datang makan dekat Orked Lavender Kafe, spaghetti beef bolognese. faveret aku ni. Kebetulan diaorang dah tambah menu spaghetti apa lagi aku order la. Kalau tak sebelum ni ada spaghetti tuna je. Spaghetti tuna ni pun layan juga weh, tak percaya try la makan. Mesti korang tak pernah makan lagi kan spaghetti tuna? Kahkahkah.

Korang banyak sangat alasan aku lempang juga, aku yang datang jauh-jauh dari KL (jauh la sangat) pon boleh pergi ke Bangi demi mencari tempat makan best dan sedap di Bangi demi engkorang.

Ok dah, aku dah mark satu kedai makan best dekat bangi, next time nak cuba yang lain kedai makan yang sedap di Bangi.

 Suka Makan Nasi Ayam Penyet? Baca : Ayam Penyet Ria, Wangsa Maju Sedap

Nak apa? Nak alamat? Nah ambil ni.

ORKED LAVENDER KAFE
7-G JALAN PERSIARAN MEDAN PUSAT 2D,
43650 BANDAR BARU BANGI

MON -SAT 12.30 PM-11.30PM
FRIDAY 2.00 PM- 12.00 PM

Kau datang makan jangan ingat aku tak tau aku ada pasang spy dekat sana.

Baik kau dtg makan, kalau aku dapat kau tak datang makan siap kau! Penat-penat aku tulis alamat, lepas ni aku jumpa tempat makan best tak nak kasitau alamat. Padan muka engkau, aku yang makan kau yang tengok. Kahkahlah.

gambar oleh : Fazril Hafiz

(23)

2,662 total views, no views today

Bermalam di Petaling Street

Setiap kali dapat travel trip yang jauh, benda yang aku paling risau adalah bila kena bertolak awal. Awal! Pagi-pagi buta bertolak. Hahaha. Pasal nak packing barang kompom last-last minit baru buat. Itu biasa! hehe. Biasanya aku akan berjaga tak tidur supaya tak terlajak dibuai mimpi.

Haritu dapat jemputan untuk join Damai Laut Food and Fun Hunt 2017. Puas aku mikir, macam mana nak buat ni. Pukul 7 pagi dah nak kena ada dekat Swiss Garden KL. Tepat jam 8.00 pagi flag off semua kereta dilepaskan untuk mula kan food hunt. Aku satu team dengan Abang Fadli, Momi dan Afzal under MYTRAVELLICIOUS.  Aku tanya Abang Fadli, jap untuk pengetahuan korang nama Abang Fadhil memang nama betul dia Abang tau. Bukan sesuka kita orang panggil Abang. haha. Nama Abang ini orang Sarawak Melayu diwarisi daripada sebelah ayah.

Wei macam macam mana ini, pagi-pagi nak kena ada dekat Swiss Garden, takut terbabas tidur je. Diaorang tak ada sediakan bilik ke untuk kita? hehehe – tanya aku.

Jawab Abang,

Ada! tapi hotel lain. Dekat Petaling Street dan Swiss Garden. – jawab Abang.

Aku tanya lagi,

Hotel apa dekat Petaling Street,  Abang?

The 5 Elements Hotel KL. – jawab Abang

Tak kisah la Abang, hotel memana pun janji esoknya kita tak terbabas, kalau terbabas tidur pun tempat dah dekat. Risau pagi-pagi jem je kalau memasing baru keluar rumah. Faham-faham jela KL ni macam mana, hari jumaat pula tu. Jumaat budak sekolah lagi, buat Sabtu, iye jalan dekat KL agak lenggang sikit belah pagi.

the-5-elements-hotel-kl

Cerita dia dapat la 2 bilik Family Room maka bersumbat la kami berlima. Eh! Siapa lagi seorang tadi kata berempat, tiba-tiba jadi 5, siapa lagi seorang? AJ! korang kenal AJ tak? Tak kenal sudah! hahaha. AJ pun sekali bermalam senang esok nak pergi Swiss Garden dah dekat. Satu bilik Abang dengan AJ, satu bilik lagi Aku, Momi dengan Afzal.  Two single beds kitaorang rapatkan kasi besar sikit. At the end! aku tidur bawah je. Hahahaha.

the-5-elements hotel-3-star
View Level 14 – The 5 Elements Hotel KL

Tarikan Berdekatan The 5 Elements Hotel, KL

First! Siapa yang ada outstation dekat KL, aku memang rekemen kan stay dekat hotel ni. Senang, semua dah dekat, LRT, kedai makan, 7 Elevens semua dekat. Yang datang nak melancong lagi la aku rekemen kan sangat-sangat stay The 5 Elements Hotel ni. Banyak gila tempat tarikan pelancangon ada, semua dekat-dekat je dengan hotel ni. Sekitar-sekitar tu boleh jalan kaki ke Petaling Street, Central Market dan Malaysia Heritage Walk. Nak pergi jauh sikit boleh ambil LRT ke KLCC, Bukit Bintang, Pavillion, LOT 10 dan banyak lagi tempat menarik yang boleh akses dengan naik LRT, lagi-lagi sekarang dah ada MRT.

Cari 3 Stars Hotel In Chinatown, Petaling Street?

The 5 Elements Hotel KL  rekemendasi daripada Halim Brothers Dot Com!

Bilik besar, katil selesa, LCD Television,  Shower, Hair Dryer, Iron, Wifi, Complimentary Bath Towels & Toiletries semua serba lengkap disediakan.

Enjoy!

 

 

(2)

1,115 total views, no views today

Syoknya Bercuti Ke Langkawi

pulau-langkawi-permata-kedah

Where we go? Ke mana lagi kalau bukan ke pulau yang terbesar di Malaysia iaitu Pulau Langkawi. Yeay! Dikenali juga sebagai Pulau Lagenda kerana sarat dengan sejarahnya dan sangat kaya dengan alam semulajadi yang masih terpelihara. Pulau yang kaya dengan misteri ni tak pernah jemu dek pengunjung dan tak kira musim apa pun tetap ramai orang, baik dari pelancong luar mahupun tempatan.

langkawi-hotels-cenang

Selain mempunyai pulau-pulau yang cantik, kewujudan Langkawi Hotels yang menarik di sekitarnya juga menjadikan ia salah satu destinasi pelancongan yang paling popular. Aktiviti apa yang seronok? Please laa guys, banyak sangat kot aktiviti menarik yang boleh dilakukan. Im sure korang pasti tidak akan menyesal dengan aktiviti yang disediakan di sana.

pantai-cenang-langkawi
http://www.langkawi-info.com/cenang

Yes truelly, have so many fun things to do in Langkawi but better korang senaraikan dulu dan rancang aktiviti apa yang korang nak buat di sana nanti. Bagi korang yang sukakan suasana yang meriah dan banyak aktiviti yang boleh dilakukan hanya di satu tempat, aku suggest-kan korang visit ke Pantai Cenang. Ia merupakan sebuah pantai yang cantik dan popular. Selain mandi laut dan berkelah, korang juga boleh cuba melakukan aktiviti sukan air seperti jetski, berkayak, parasailing dan banana boat. Di sini juga terdapat pelbagai kemudahan pelancongan seperti hotel, resort dan chalet untuk penginapan, restoran dengan pelbagai pilihan makanan, operator pelancongan serta perkhidmatan kereta sewa.

langkawi-night-market
http://www.langkawi-info.com/shopping/night-markets-langkawi.htm

Selain itu, kalau bercuti ke Langkawi, korang jangan terlepas untuk singgah ke Night Markets Langkawi kerana terdapat pelbagai aneka makanan yang korang boleh rasa, pakaian serta pelbagai barangan lain dengan harga yang sangat murah. Apa yang best lagi, pasar malam ni buka pada tiap-tiap hari cuma tempatnya saja berlainan. So, hari-hari korang dapat makan makanan yang best-best.

padang-matsirat-nightmarket

Antaranya, ada gerai yang menjual pelbagai jenis ayam percik, somtam, kuih tradisional, kuih moden dan banyak lagi. Bukan setakat bersih saja, tapi masyarakat dan penjualnya sangat peramah dan mesra. Dengan pelbagai pilihan yang ada di sini, tak hairanlah jika ramai pelancong asing yang turut ambil kesempatan untuk berkunjung ke sini dan mencuba pelbagai variasi makanan tempatan yang murah.

Langkawi-Island_Hopping-Pulau-Beras-Basah
Island Hopping – Pulau Beras Basah Langkawi

beras-basah-langkawi

Korang suka island hopping? Kalau suka, yes kita geng! Bagi korang yang tak pernah lakukan aktiviti ni lagi, korang patut cuba sebab island hopping adalah the best things to do in Langkawi. Korang boleh ambil pakej menaiki bot yang telah disediakan dan korang akan dibawa ke beberapa tempat tarikan utama seperti Pulau Beras Basah.

pulau-singa-besar

Di sini korang boleh berehat, berjalan-jalan di tepi pantai atau mandi laut. Korang juga pasti akan terpesona dengan kecantikan hutan semulajadi yang menghijau nyaman. Seterusnya, korang akan dibawa singgah ke Pulau Singa Besar yang merupakan habitat semulajadi burung helang, monyet dan juga beberapa spesis haiwan lain. Aktiviti menarik di sini adalah korang dapat melihat gelagat helang menyambar makanan yang dilemparkan ke dalam laut. korang juga akan dibawa ke Pulau Dayang Bunting yang terkenal dengan tasik air tawar yang luas dan menarik. Korang boleh melakukan pelbagai aktiviti air yang disediakan seperti meredah hutan, berkayak, mengayuh bot dan mandi-manda.

oriental village
http://www.ronanpalliser.ie/blog/2009/08/29/oriental-village-langkawi

Seterusnya, korang juga boleh kunjungi ke Oriental Village Langkawi yang terletak di kaki Gunung Mat Cincang. Agak rugi juga tau kalau korang tak berkunjung ke sini kerana terdapat banyak tempat menarik seperti Sky Cab, Sky Dome, Sky Adventure Park, F1 Simulator dan banyak lagi. Korang juga boleh cuba beberapa aktiviti tasik yang menyeronokkan seperti roller orb, orb ball dan water bike.

galeri-produk-langkawi

Selain daripada tarikan gambar-gambar yang unik di 3D Art Museum, korang juga boleh lawati ke Galeri Produk Langkawi yang mengumpulkan pelbagai produk tempatan seperti ukiran kayu, barangan seramik, kristal, ukiran pisau dan keris, produk dari tempurung kelapa dan buluh, lukisan serta lain-lain lagi. Kalau nak mudahkan lagi perjalanan percutian korang, apa kata korang try check this link out, https://www.traveloka.com/en-my/ untuk book bilik pada rate yang paling best. Okay, have fun korang!

Kalau jumpa dekat Langkawi tegur-tegur la.  😎

(19)

3,683 total views, no views today

Fathia Lattif Sebagai Gadis Glamour Berhijab Mia Tiara

Fathia-Latiff

Dah sah… Fathia Latif akan memegang watak ‘Mia Tiara’ dalam filem judul sama terbitan Tenview (M) Sdn Bhd ini. Maka dengan itu aku nak mengumumkan tutup sudah ‘Pencarian Mia Tiara” yang telah dibuka pendaftaran permohonannya sebaik sahaja majlis pra pelancaran filem berkenaan berlangsung pada bulan Disember tahun lalu.

pencarian pelakon baru 2017
Korang sudah tentu tahu kan bahawasanya watak Mia Tiara telah ditawarkan kepada Fathia Latiff pada ketika pra pelancarannya namun pelakon berkenaan masih belum memberikan kata putus kerana sibuk dengan urusan menunaikan ibadah umrah.

Rosmadewi Zain
Dan hari ini… aku mendapat perkhabaran Fathia Latiff sudah pun bersetuju untuk berlakon dalam filem ‘Mia Tiara’, sebuah karya penulisan Rosmadewi Zain yang mengetengahkan dunia peragawati seorang gadis muslimah berhijab.

Korang yang belum hantar profil masing-masing pasti hampa dan sedih kan… tak apalah mungkin rezeki kalian ada di tempat lain. Bagaimana pun bagi mereka yang dah pun menghantar biodata masing-masing jangan risau dan sedih juga.

Norazah Sahud
Walau pun watak Mia Tiara sudah pun dipenuhi tetapi mereka masih ada peluang kerana kata pengarahnya, Norazah Sahud, pihak penerbitan memerlukan beberapa orang lagi wanita berhijab untuk watak sampingan.

Nah… itu janji pengarahnya… aku dah boleh bayangkan senyuman korang bila aku berikan perkhabaran ini ya… mana tahu daripada watak sampingan kelak boleh digilap menjadi watak utama.
Ya lah, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu ya tak. Seperti kata produser Mr.David Teo, “bintang dicipta bukan dilahir” gitu… Jadi aku percaya rezeki ada di mana-mana yang penting usaha dan jangan putus asa.

Jadi… bila dapat panggilan untuk sesi uji bakat jangan pula tolak ya sebab dah tahu heroin dah ada.
Ok kembali pada filem ini, khabarnya penggambaran akan bermula April depan dengan sebahagian besar lokasi berlangsung di Malaysia sahaja dan barangkali jika ada penaja bolehlah dilanjutkan ke luar Negara.

“Buat masa ini, shooting akan berlangsung di dalam Negara tetapi sekiranya ada penaja bolehlah kami membuat penggambaran ke luar negara,” ujar Norazah pada majlis pra pelancaran yang turut dihadiri ‘mentor’ nya, Ahmad Idham selaku penerbit bersama.

Sudah empat tahun sebenarnya Ahmad Idham menyepi sejak menguruskan sebuah akademi di Johor Bahru yang khabarnya sudah pun ditutup gara-gara tiada sokongan mahu pun sambutan daripada pihak tertentu.

Aku tak mahu lah ungkit kisah itu…. Biarkan sahaja… apa yang penting sekarang aku lihat Ahmad Idham sudah kembali ke Kuala Lumpur untuk menyambung bisnes akademinya (AIFA) dan ‘Mia Tiara’ merupakan ‘comeback’ untuk pelakon yang terkenal dengan watak romantis dalam drama “Cinderella” pada tahun 1998 dulu.

ahmad idham

Pun begitu, kata Ahmad Idham, beliau hanya akan membantu Norazah dalam soal teknikal waima tidak akan campur dalam urusan pengarahan. Beliau percaya dengan kebolehan Norazah yang sudah 20 tahun aktif dalam menghasilkan drama tv, dokumentar dan majalah malah pernah memenangi Anugerah Drama Rantaian Terbaik di Anugerah Skrin dan Pesta FIlem Tokyo 2009 untuk drama ‘Bicara Aur Dengan Tebing”.

“Mentor itu adalah satu gelaran yang besar untuk Norazah tujukan kepada saya. Saya sekadar membantu dari segi teknikel dan memberi sokongan kepadanya. Yang lain semua di bahunya,” tambah pengarah filem aksi drift Melayu pertama di Malaysia “Impak Maksima” ini.

(1)

764 total views, no views today

Jenama Sendiri Bersama Amyra Rosli

amyra rosli dan amar baharin

lofatah

Rasa-rasa macam nak bercerita pasal artis la pula. Korang ada perasan tak mana-mana artis yang tengah bercinta tahap manis potong kaki? Kalau aku perasan ‘Lofattah’, siapa lagi Neolofa dengan Fattah Amin ler.

Kemain lagi aku tengok dia orang dekat ‘Meletop’ memula dulu berbunga-bunga hati memasing ye. Peminat pun main peranan juga suka kenen-kenen kan dan mengharapkan dia orang dapat bersama tetapi iya ke tak aku tak beranilah nak komen. Mungkin ya mungkin sekadar nak promosi drama mereka yang top.  Apa tu ‘Suri Hati Mr Pilot?

Dah habis pun drama itu  dan berakhir juga ‘cinta’ mereka kerana baru-baru ini terdengar  mereka dah putus gara-gara Fattah ada hubungan istimewa dengan seorang gadis berdarah kacukan. Jadi tak la kesampaian cinta mereka. Mungkin kah ini pun untuk promosi drama terbaharu dari Fattah Amin? Wallahualam!

amyra rosli dan amar baharin

Yang kita tahu cinta kesampaian, tengok  Amyra Rosly dengan Amar Bahrain, tahu-tahu je dah kahwin. Itulah yang dinamakan jodoh.  Semua tahu kan Amyra Rosli hampir-hampir nak kahwin dah tetapi dua minggu sebelum itu tak jadi, tak ada jodoh dengan si dia tu…

Apa pun sekalung tahniah diucapkan kepada kedua mempelai yang bagaikan pinang dibelah dua ini. Selepas je kahwin nampak gayanya rezeki Amyra melimpah ruah. Jadi siapa kata kalau dah kahwin tak laku, susah nak dapat ‘job’ la bagai….J

Amya Rosli atau nama sebenarnya Nur Amira Izzati Rosli telah pun membuktikan dia masih laris. Baru-baru ini Amyra telah menandatangani perjanjian sebagai rakan kongsi kepada  Dr. Amin Abdullah  bagi mengendalikan bisnes JenamaSendiri.com

 

A photo posted by Halim Brothers (@halimbrothers) on

Aku ada semasa majlis itu berlangsung di Flora Terrace, Hampshire Place, Kuala Lumpur pada minggu lepas. Wah… berseri nampak Amyra apatah lagi mendapat sokongan suami, Amar Baharin yang sentiasa berada di sampingnya. Masih dalam tahap berbulan madu kan, mana boleh berpisah, romantik sangat tengok kedua merpati sejoli ini.

Okey.. ko orang mesti nak tahu apa fungsi Amyra dalam JenamaSendiri.com ini. Tahu kah pelakon ini nak berbisnes?

Sebenarnya, tugas yang dipikul mudah sahaja… Amyra cuma perlu melakukan promosi di media sosial dan media cetak berkaitan bisnes berkenaan. Pendekatan memberikan motivasi dan promosi berskala besar untuk berniaga jenama sendiri waima JenamaSendiri.Com membantu mereka mencapai impian itu.

Untuk pengetahuan korang, JenamaSendiri.Com ini sudah 10 tahun bertapak dalam dunia perniagaan dalam menghasilkan pelbagai jenama kosmetik terkenal di Malaysia dan  antarabangsa  malah khabarnya akan membuka sebuah kilang di China tahun 2017 ini.

Selain itu sumbangan JenamaSendiri.Com dalam projek CSR tidak terkecuali. Terbaharu Pengarahnya, Dr. Amin mengumumkan pelancaran Yayasan JenamaSendiri.Com dengan kerjasama pihak MAKNA ( Majlis Kanser Nasional ) dan NKF (Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia) dimana Yayasan akan memberi sumbangan bulanan tetap kepada kedua-dua badan berkenaan.

Mereka yang telah lama berurusan dengan JenamaSendiri.Com sudah tentu tahu mengenai objektif syarikat dalam membantu usahawan-usahawan baharu melahirkan jenama sendiri berkaitan industrI pembuatan kosmetik.

Dan sebagai pengilang kosmetik nombor 1 di Malaysia, pemilihan Amyra dilihat mampu menarik perhatian khalayak menceburi bidang kosmetik yang kini sedang berkembang maju.

Jadi sesiapa yang berminat nak hasilkan produk sendiri, apa kata dengar dahulu luahan Amyra ini:

“Saya akan membantu di bahagian pemasaran dan promosi untuk memberitahu orang ramai tentang kelebihan projek ini sekali gus mempelawa mereka yang berminat.  Insya-ALLAH, suatu hari nanti kalau ada rezeki saya juga berhasrat  menceburi perniagaan ini kerana sejak dari dulu lagi saya cukup cukup teruja dengan kosmetik.”

Mendengar kata-kata perangsang Amyra tu membuatkan aku dah tak sabar-sabar pulak nak jadi usahawan, dah ada pun produk  dalam fikiran, tetapi ‘Biarlah Rahsia” dulu bak kata Dato Siti Nurhaliza…

Bila dah jadi baru boleh aku bagitau korang sebab pelanggan memang penting dan nombor satu dalam setiap bisnes ya tak?

Dr-Amin-Jenama-Sendiri, Kilang Kosmestik
Bersama Dr. Amin – Pengasas Jenama Sendiri Dot Com

Yang best tu, dengar kata JenamaSendiri.Com akan memberi diskaun 16% untuk blogger macam aku ni, juga pihak media yang nak cuba berniaga jenama sendiri.

Cukup-cukupkah kita asyik berniaga bisnes kedai makan, car wash, dobi atau bisnes MLM sekali pun, cubalah sesuatu yang baharu pulak kan.  Yang penting ada usaha dan bantuan daripada JenamaSendiri.Com pun dah cukup baik.

Melalui JenamaSendiri.Com ini, korang akan diajar cara pemasaran online dan sebagainya sebab kata Amyra, beliau telah menyediakan sekumpulan pakar FB No. 1 Asia untuk urusan ‘marketing’. Mana tahu lepas ini anda akan jadi Jutawan kosmetik dalam tahun 2017 ini.

JenamaSendiri.Com  mengumumkan pakej untuk mengeluarkan produk hanya bermula daripada RM15,000 sehingga RM25,000 sahaja dan menurut Dr. Amin produk boleh disiapkan dalam tempoh 2 minggu. Dan jika usahawan mengambil pakej RM25,000, mereka akan di kenalkan dengan network dalam bidang yang sama.

Cuma satu aje yang agak kerisauan. Dengar kata, setiap pakej yang ditawarkan oleh Amyra adalah terhad seperti pakej HOT… iaitu PAKEJ VIP hanya terhad 1 individu sahaja sebulan & jika telah penuh, anda terpaksa menunggu selepas 3-4 bulan.

Jadi siapa cepat dia dapat. Nak tahu info lanjut call  HOTLINE AMYRA tanpa berlengah lagi sebelum ‘putih mata’  kerana peluang hanya datang sekali seumur hidup!

Bak kata Amyra, “Range Rover bukan lagi hanya mimpi”.

Jadi apa lagi … layari JenamaSendiri.Com untuk pertanyaan lanjut ya…

Produk jenama sendiri dengan modal rendah

buat-produk-jenama-sendiri

Hotline Amyra 1      : 012 67 55 890 (Ms Kay)

Hotline Amyra 2      : 017 224 55 37 (Lyana)

(Sila nyatakan pakej yang dipilih ketika menelefon hotline)

** SMS/WhatApps tidak dilayan, terus call

(14)

1,570 total views, no views today