Articles by Halim Nadzeri

Tak Sangka Ini Yang Jadi Gambar Kahwin Aku

Tak sangka beb, aku betul-betul tak sangka, ini yang jadi dekat gambar kahwin aku. Satu-satu hari bahagia aku. Ini hasil yang aku dapat untuk kenang-kenangan akan datang? Geram!! memang betul-betul geram. Geram pasai tengok gambar…

1,257 total views, 1 views today



Selamat Pengantin Baru!

Pejam celik pejam celik kahwin dah aku ye. hahaha. Memang target nak kahwin umur 25 tahun, tepat umur 25 tahun 1 hari aku nikah. So untuk itu aku nak tulis dalam blog aku sendiri untuk…

660 total views, no views today



blogger malaysia 2018

Circle Baru Blogger Malaysia 2018 Batch Kedua Dibuka, Daftar Sekarang!

  Sejak dari tahun 2013 saya telah tubuhkan satu kumpulan komuniti blogger Malaysia dengan tujuan rapatkan silahraturahim, melakukan pelbagai aktiviti menarik, event, produk review dan bermacam-macam lagi. Cuma satu saya terlepas pandang, tahun-tahun sebelum ini…

1,572 total views, no views today


event blogger

Cara Baru Blogger Buat Duit 2018

Saya menulis blog sejak dari tahun 2013. Pendapatan saya sepenuhnya daripada blog dan facebook.   Apa yang dapat saya kata kan budaya blogger buat duit dengan blog, adalah sama daripada dulu hingga sekarang. Blogger akan buat…

830 total views, no views today


Pin It on Pinterest