Articles by Halim Nadzeri


Tak Sangka Ini Yang Jadi Gambar Kahwin Aku

Tak sangka beb, aku betul-betul tak sangka, ini yang jadi dekat gambar kahwin aku. Satu-satu hari bahagia aku. Ini hasil yang aku dapat untuk kenang-kenangan akan datang? Geram!! memang betul-betul geram. Geram pasai tengok gambar…

1,394 total views, no views today



Selamat Pengantin Baru!

Pejam celik pejam celik kahwin dah aku ye. hahaha. Memang target nak kahwin umur 25 tahun, tepat umur 25 tahun 1 hari aku nikah. So untuk itu aku nak tulis dalam blog aku sendiri untuk…

751 total views, no views today



blogger malaysia 2018

Circle Baru Blogger Malaysia 2018 Batch Kedua Dibuka, Daftar Sekarang!

  Sejak dari tahun 2013 saya telah tubuhkan satu kumpulan komuniti blogger Malaysia dengan tujuan rapatkan silahraturahim, melakukan pelbagai aktiviti menarik, event, produk review dan bermacam-macam lagi. Cuma satu saya terlepas pandang, tahun-tahun sebelum ini…

1,761 total views, no views today


Pin It on Pinterest