Articles by Halim Nadzeri

kolam renang pakai baju renang

Beli Baju Renang Muslimah Online Di Moonaz

  Bagi mereka yang suka kan aktiviti berenang dan mencari-cari pakaian renang yang sesuai untuk dipakai aku nak share dekat mana korang boleh beli set pakaian renang secara online. Bagi kaum lelaki tak ada masalah…

169 total views, 3 views today


izzmad harun

Izzmad Harun Artis Ikon Revolusi Usahawan

Izzmad Harun yang aku kenal dulu bukan la sekarang. Dulu-dulu ditendang sekarang disayang. Chewah intro dengan lirik lagu Tegar pula. Artis baru tinggi lampai, meningkat naik yang pernah aku tulis 4 tahun lepas Izmad Harun…

481 total views, 1 views today


magic cyberjaya

Chillx Cafe Makan Sedap Di Cyberjaya

Setelah sekian lama mendengar nama MaGIC Cyberjaya selepas lebih kurang 4 tahun ditubuhkan, baru aku ada masa nak pergi jenguk-jenguk itu pun aku ada meeting di sana. Client aku ajak meeting di Cyberjaya. Kedai makan sedap…

9,971 total views, 14 views today


Produk Paling Berkesan Hilangkan Parut Jerawat

Ada ke produk paling berkesan hilangkan parut jerawat, parut-parut berlubang dan parut luka? Rupa-rupa nya ada sampai la aku kenal satu produk paling berkesan untuk hilangkan parut. Produk apa tu? Baca artikel aku ini sampai…

201 total views, 1 views today




Pin It on Pinterest