AK Ballon Run 3.0 First Run

First Run aku join AK Balloon Run 3.0 7km. Run area Avenue K, Jalan Ampang, Menara Berkembar KLCC, Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Pinang, Jalan Binjai dan Jalan Mayang ni apa yang aku perasan la. Patut nya aku teman kan si Neyra je ni. Entah macam mana boleh ter join sekali sebagai media runner. Lari dengan pakai seluar jeans dengan kasut all america nya, ambik kau!

ak-ballon-run-3-0

Aku dah lah first time run-run ni. Terus-terus kena 7km. Kitaorang bukan nak lari sangat pun, lari sekerat jalan lepas tu jalan-jalan rekod video. 1 jam lebih juga la nak habis kan 7km tu. Orang lain dah lama habis, aku dengan Neyra terhegeh-hegeh dekat finisher line, kira ok la tuu dapat habiskan larian dan bawa balik seketul medal finisher dengan kupon yang berlambak AK Avenue bagi dalam goodies bagi.

ak-ballon-run

For me, untuk first time join run ni walaupun memang terasa penat tapi best gila…. ¬†Lepas habis running terus belasah Texas Chicken, ambik kau… hahaha

finisher-ak-ballon-run

Next running nak join lagi awakkkkk…

Baca yang ini pulak >>¬†Run Kedua – Shokubutsu Shower Run…..

458 total views, 1 views today

Run Kedua, Shokubutsu Shower Run 2016
Ultraman Lelaki Besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge