Adam and Eve Parfume Wangi Pilihan Hati

shah-mumtaz-perfumes-collection

Kita boleh mengenali seseorang atau pun teringat kan seseorang dengan bau-bauan yang dipakai. Kadang-kadang juga dengan bau-bauan wangi boleh menarik perhatian orang dan memberi keyakinan kepada sipakai. Seolah-olah mempunyai satu aura yang hebat untuk bercakap dengan penuh yakin. Contoh nya macam nak mengurat awek, bila rasa badan dah wangi tak takut dah nak tegur perempuan lain. hehehe

Aku bukan pemakai minyak wangi tegar kerana penyebab minyak wangi tak tahan lama dan agak ragu-ragu nak bawa solat, tapi kali ini aku nak ketengahkan koleksi minyak wangi baru daripada Shah Mumtaz Parfum Collection yang sekurang-kurangnya boleh bertahan wangi sehingga 8 jam. Masa aku tengah menaip entry ini pun masih bau wangi.

Kali ini aku memilih untuk mencuba SM Parfum Collection selepas jatuh cinta dengan salah satu bauan untuk lelaki. iaitu Adam inspired by Brit by Burberry.  Aku dah habis belek-belek kualiti perfumes memang berkualiti tinggi, dan baunya tahan lama, harga pula memang berpatutan mampu dibeli, boleh tahan selama 8 jam. Bagi aku sebulan sekali bajet untuk beli perfumes apa salah nya iya dak??

Bila kau pakai SM Parfum Collection kau akan terasa sentiasa mewangi, bauan kau diingati perghh itu yang paling best tu. Kepekatan pati minyak wangi aku berani rekemen pada korang yang sedang baca ini beli dulu sebotol, harga tak mahal mana pun. cuma RM69 sekotak termasuk postage kalau beli online.

Kalau berminat untuk dapat kan sekotak/sebotol boleh terus hubungi :

No Telefon : 012-5566949 / 017-3344818.
Facebook : Shah Mumtaz Collection
Instagram : ShahMumtazCollection

Nak order dengan aku pun boleh, aku agen dropship Shah Mumtaz Collection juga. So untuk order dengan aku, nanti aku pass dekat HQ. HQ yang akan pos produk terus depan rumah. Macam tu senang kerja.

Ke korang berminat nak berniaga juga? Nampak macam menarik je perfumes ni, berkualiti, wangi dan tahan lama. Dah terjual beribu-ribu botol.  Aku rasa yang ini better korang email kan terus ke shahmumtazcollection@gmail.com

Oh lupa nak beritahu! SM Collection ini ada dua jenis koleksi parfumes, satu Adam dan satu Eve.

adam-and-eve-perfumes

Adam = 10 jenis wangian
Eve = 15 jenis wangian

????SM Parfum Collection for ADAM ????

➡️ Black by agnier
➡️ Extreme by Bvlgari
➡️ 1 Million by Paco Rabanne
➡️ 212 Sexy Men by Carolina Herrera
➡️ Armani Code by Gorgio Armani
➡️ Brit by Burberry
➡️ Polo Black by Ralph Lauren
➡️ Desire Red by Dunhill
➡️ Allure Sport by Chanel
➡️ Fuel For Life by Diesel
???? SM Parfum Collection for EVE ????

➡️ Bombshell by Victoria Secret
➡️ Heiress by Paris Hilton
➡️ Midnight Fantasy by Britney Spears
➡️ 212 Sexy Vip by Carolina Herrera
➡️ Romance by Ralph Lauren
➡️ Lady Million by Paco Rabanne
➡️ Coco Mademoiselle by Chanel
➡️ Light Blue by Dolce Gabbana
➡️ Still by Jlo
➡️ Flora by Gucci
➡️ Jadore by Dior
➡️ Guilty by Gucci
➡️ Omnia by Bvlgari
➡️ Miracle by Lancome
➡️ Be Delicious by DKNY

Pergh! ini tak aci wangian perempuan dilebihkan, lelaki ada 10 jenis je.. Huhuhu

Btw semua perfumes  Shah Mumtaz Collection inspired by international frangrance. Itu yang terbaik tu. Bau wangi gila!! Best.. Aku suka.

eve-shah-mumtaz-collection-parfume

Kolesi Eve aku ada Eve- Light Blue by Dolce Gabbana. Wangi gila weh! Siapakah Eve itu. Jeng.. jeng.. jeng..

Dah cuba baru tahu penangan wangi dia macam mana. Yang dah berkhawin jangan nak kuat sangat sembur dekat baju eh. Nanti bini korang tanya “Abang nak pergi mana, malam malam wangi ni?” Ahh! kes berat ni aku tak masuk campur. hahaha

501 total views, 2 views today

Minuman Kologen Sarang Burung Joy Of Life
Kembara Media Felcra 2016 Disambut Meriah

2 Replies to “Adam and Eve Parfume Wangi Pilihan Hati”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge