4 Hari yang memenatkan!

Fuh! memenatkan 4 hari dengan pelbagai aktiviti. Dari hari jumaat – isnin. Hari jumaat blogger Mastura Rara dan Ainna Rosberry datang dari jauh tu Tanjung Malim ke konti eWana fm kat Wangsa Maju. Apa nya sanggup nya 2 orang blogger cantik ini sanggup datang jauh-jauh? Jeng.. jeng.. Depa ni jadi deejay Radio.. Dj Radio untuk segmen Hai Blogger!

Jangan tak tahu pula, ada segmen radio untuk blogger tau setiap hari Isnin jam 8malam tapi khas untuk bulan Ramadhan nanti segmen ini akan bersiaran 2 petang. Mastura Rara dah selamat da pun bersiaran ke udara isnin lepas minggu 6. Banyak perkongsian yang Rara ceritakan, kisah hidup seorang pelajar dan remaja! terbaik la.. Tips-tips yang Rara beri untuk blogger2 baru kena take noted tu!

Rara at eWana fm
Rara at eWana fm

Nampak tu? Ada gaya ok! jadi seorang deejay, ini kalau hantar profile kat syarikat radio konfirm LULUS! hehe

Hah! tengok yang ini pulak, kemain sakan lagi Ainaa  jadi Deejay! seronok bak hang dia kata. hoho

Kemain lagi. Mula-mula malu gitu. Lama-lama dah boleh dapat rentak sendiri. Good Job Ainaa! 🙂

Minggu 7 - Ainaa at eWana
Ainaa Roseberry kata seorang jadi DJ, korang tak join ke?

Minggu ini kita relaks2 je dulu, minggu depan kita dengar Ainaa on air dalam www.ewana.fm jam 8malam macam biasa la hari isnin. Pastikan tepat jam 8 malam buka www.haiblogger.com/eWana.fm. Okeh!

Penat ok melayan budak 2 orang ini! hoho banyak nakal. So sebagai kenang-kenangan sebelum depa balik Tanjung Malim wajib bergambar ya 😀

Ainaa & Rara
Ainaa & Rara

Ini cerita hari jumaat belum masuk lagi cerita Sabtu & Ahad lagi memenat kan. Macam yang kau orang baca yang selalu aku update tu, aku sekarang banyak terlibat dengan jemputan-jemputan projek survey. Untuk minggu lepas project MusicBox, radio survey. Pergh! memang gempak… Dapat la juga 2 orang blogger join survey ini hari Ahad. Aku nak beri keutamaan pada blogger, tapi itu la setiap kali ada peluang tu jangan biarkan macam tu. Jangan jadi blogger ” Apa barang jadi blogger, event pun tak pernah pergi ” haha

Kenal 2 orang ini? hihi
Kenal 2 orang ini? hihi

(582)

7,766 total views, 1 views today

Eh-Eh Bazar Sookatidozzz...
Cosmoderm - I Love My Skin

2 Replies to “4 Hari yang memenatkan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge