3 Pilihan Ubat Hilangkan Parut #1 Paling Dicadang Pakai

Man examining face in mirror

Bila lah nak hilang parut dekat muka aku nih. Dah macam-macam produk cuba, pencuci muka, krim semua apa bagai semua tak jalan. Dah dekat-dekat nak raya ni balik kampung muka licin kan best mau terbeliak sedara mara aku dekat kampung tengok. Hahaha.

Kena lah survey-survey dulu. Tak payah susah-susah, google kan hado!. Carian aku menjumpai 3 produk ni mengatakan boleh menghilangkan parut. Tapi tak kan nak pakai ketiga-tiga pulak elok-elok muka ok terus jadi zombie. So jom kita buat perbandingan ketiga-tiga produk ni yang mana satu kah memberi kesan yang baik untuk menghilangkan kesan parut dengan cepat.

ubat parut Azanis Scar Serum

#1 Azanis Scar Serum

Azanis eh? aku rasa ramai kot yang dah tau produk ni,  selalu juga aku tengok iklan Serum Azanis keluar dekat timeline facebook aku. Baru-baru ni keluar tv3, suratkhabar Utusan Malaysia, Radio dan Majalah. Viral betul produk ni, aihh mesti ada sesuatu kenapa produk ni boleh viral. Siasat punya siasat, rupa-rupanya ramai yang dah pakai produk Azanis. Banyak testimoni-testimoni orang ramai yang berjaya hilangkan parut pakai produk Azanis ni. Aish! rugi aku tak cuba awal-awal dulu. Sekarang baru terhegeh-hegeh nak cari ubat hilangkan parut. Dikatakan produk Azanis ini mampu menghilangkan parut seawal 3 minggu dan tak ada bahan kimia yang merbahaya. Ok tak apa! kita ada 2 produk lagi yang aku jumpa pon boleh hilangkan parut katanya lah.

mederma-hilangkan-parut

#2 MEDERMA

Nah! satu lagi produk yang aku jumpa. Tak pasti produk ini buatan Malaysia ataupun luar. Produk ni dibuat untuk merawat parut lama dan baru secara klinikal. Kulit melecur, parut jerawat kesan regangan pada kulit boleh try yang ni. Ada kecik dan besar saiz 20gm dan 50gm. Cuma ada orang yang pakai produk ni kata ada efek gatal-gatal dan ada pakai makan masa sampai 2 tahun cuma hilang sikit parut.

hiruscar-gel-hilangkan-parut

#3 Hiruscar Gel

Produk ni nak beli cuma ada jual dekat Farmasi, Watson, Vitacare. Produk ni juga dalam bentuk gel berbeza dengan Azanis Serum dan Mederma Krim. Pada yang kulit sensitif masa mula-mula pakai kulit jadi merah-merah serta boleh menyebabkan ketidakselesaan. Hiruscar mengandungi MPS gabungan antara Allium Cepa bersama 4 elemen lain untuk mengurangkan tisu yang tidak baik untuk tumbuh. Keberkesaan selepas memakai Hiruscar Gel dapat dilihat sekurang-kurangnya 4 hingga  6 bulan. Bergantng pada saiz atau jenis parut yang korang alami. Lagi besar parut, proses pemulihan pun memakan masa.

—————————

Ok cukup dah 3 produk ubat parut, dalam tiga-tiga nih korang pilih yang mana? Aku rasa Azanis Scar Serum pilihan yang bijak. Produk bagus dah banyak testimoni pakai mengatakan berjaya hilangkan apa jua parut dalam masa seawal 3 minggu je. Ramai yang repeat order dah. Harga pula berpatutan cuma RM60 je aihh ni kalau teknologi serum dekat luar mau beratus-ratus ringgit ni.

testimoni2

testimoni4

testimoni6

testimoni9

11696678_114169578921273_1273175081_n

Selepas aku buat beberapa perbandingan aku berani katakan Azanis Scar Serum merupakan produk hilangkan parut yang terbaik buat masa ni dan terbukti berkesan sehingga banyak repeat order dari pelanggan.

Dengar khabar tengok dekat website Azanis Scar Serum baru-baru ni dah keluarkan formulasi baru. Nak beli sebotol lah pakai sebelum raya sempat lagi nih… 😀

16,986 total views, 8 views today

Incoming search terms:

  • testimoni hiruscar
  • hiruscar atau mederma
  • Hiruscar bagus ke
  • mederma Dan hiruscars
Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat !
Fenomena Baju Melayu Aaron Aziz, Nabil Ahmad & Upin Ipin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge