March 2017

puan-ayu-azmera

Single Wangikanlah Hatimu Noraniza Idris

Kali ni, aku nak berkongsi tentang satu produk yang viral di laman sosial sejak kebelakangan ni. Sebenarnya, produk Mewangi Satu Dunia dan pengasasnya Puan Ayu Azmera, tak perlu aku perkenalkan lagi sebab aku yakin dan pasti ramai…

1,158 total views, no views today


No Image

Sesuai Ke Lelaki Bujang Beli Rumah Kondo

Gais! just a short entry blog, Aku nak minta pendapat ni. Sesuai tak lelaki bujang menetap dan beli sebuah kondo? Aku bukan apa, tiba-tiba rasa suka kalau dapat duduk kondo. Tau kan, biasanya kondo dah…

1,104 total views, no views today


rahsia-nampak-muda

Rahsia Nak Nampak Muda

Korang pernah tak terfikir kenapa walaupun dah cuba macam-macam produk untuk kulit tapi hasilnya tak puaskan hati korang? Umur makin meningkat, kulit nampak makin kedut je. Satu-satu line kedut datang kat muka. Kadang-kadang tu orang…

608 total views, no views today


No Image

Senarai 3 Produk Hilangkan Parut

Korang tengah cari produk terbaik untuk hilangkan parut? Tak kisahlah parut jerawat ke, chickenpox ke, accident ke? Memang susah nak cari sebab takut tak berkesan. Sia-sia je kan bayar mahal-mahal tapi tak nampak perubahan. So…

1,874 total views, 13 views today



Pin It on Pinterest