December 2016

No Image

Dmel Perfume Teman Wangi Sepanjang Hari

Beberapa hari memang agak sibuk juga la, lagi-lagi nak masuk tahun 2017 lagi beberapa hari je ni. Ada kerja dekat luar kalut sikit lepas tu nak handle kerja-kerja online lagi. Masa keluar kemain kalut lagi pakai je…

801 total views, no views today


cloud skill, omg YES VAPE

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram. Vapefest 2015 Shah…

1,350 total views, no views today


No Image

Aku, Mewangi dan Duta Produk

Aku tak pernah serajin nak pakai pencuci muka setiap hari, sehari dua kali pula tu. Satu-satu produk review yang aku guna sampai habis. Nak tahu apa nama produk? Pernah dengar Mewangi Satu Dunia tak? Selalu…

1,487 total views, no views today


Pin It on Pinterest