November 2016

No Image

Pakat Mai Kedah Tonton Teater

Masa aku tulis entry ini tinggal lagi 2 hari je lagi untuk aku ajak hampa ramai-ramai pakat p Kedah? Ada apa Kedah? Apa benda best dekat Kedah? Apa yang menarik dekat Kedah sampai aku nak ajak pakat…

596 total views, no views today


No Image

Semua Orang Boleh Memiliki Iphone 7 Dengan Harga Murah

Korang setuju tak bila aku cakap teknologi zaman sekarang bergerak dengan pantas. Lagi-lagi pembuatan telefon pintar. Tak sah kalau setiap seorang tak ada sebiji telefon pintar malahan lebih 2-3 biji seorang. Fuh! Dasyat. Mana tak…

1,075 total views, no views today



ayam-penyet-ria-wangsa-maju-sedap

Ayam Penyet Ria, Wangsa Maju Sedap

Hai korang! Cuba korang tanya apa favourite food aku? Yeah! Ayam Penyet is my top list favourite food. Pergi mana-mana pun aku akan cari Ayam Penyet untuk lunch atau dinner. Cuba bayangkan sepinggan ayam penyet ada seketul ayam goreng penyet digoreng rapuh,…

1,261 total views, no views today



Pin It on Pinterest