October 2016

No Image

Nak Menang Beg LV, Macbook & iPads?

Hi korang! Jom nak ajak korang semua mengambil bahagian dalam peraduan sempena pembukaan Bandoru Store untuk memenangi Beg LV, iPads & Macbook. Siapa nak menang Beg LV, iPads dan Macbook? Tipu la kalau tak nak. Berebut-rebut…

721 total views, no views today


No Image

Minuman Kologen Sarang Burung Joy Of Life

Tonik sarang burung terkenal sebagai ubat awet muda di kalangan orang Cina purba. Tonik sarang burung biasanya dimakan oleh golongan orang kaya dan bangsawan dan ia dikatakan mampu untuk mengekalkan kecantikan seseorang sambil membantu untuk…

667 total views, no views today



student-csr-projek-smk-tekik-pulau-tioman

Hari Kedua : TICD Berjaya Tioman Resort

Korang dah baca Hari Pertama : TICD Berjaya Tioman Resort? Kalau korang dah baca hari pertama pack dengan macam-macam aktiviti woi. Discover Golf, Snorkelling, Kayak and Glass Bottom. Disebabkan masa perjalanan yang panjang dan sampai hampir lewat petang, team aku…

711 total views, no views today


Berjaya Tioman Chalets

Hari Pertama : TICD Berjaya Tioman Resort

Sorry korang! aku tak ada dekat KL buat masa ini. Ye! aku tahu ramai yang tengah cari aku, perlukan aku. Tapi nak buat macam mana. Kuala Lumpur terlalu sibuk dan padat dengan manusia gila! So…

931 total views, no views today


shah-mumtaz-perfumes-collection

Adam and Eve Parfume Wangi Pilihan Hati

Kita boleh mengenali seseorang atau pun teringat kan seseorang dengan bau-bauan yang dipakai. Kadang-kadang juga dengan bau-bauan wangi boleh menarik perhatian orang dan memberi keyakinan kepada sipakai. Seolah-olah mempunyai satu aura yang hebat untuk bercakap…

622 total views, no views today


Pin It on Pinterest