September 2016

No Image

Sebab Sebab Kena Datang Korean Fair

Bagi sesiapa yang belum pernah sampai ke Hartamas, ini la masa untuk pergi ke Hartamas Shopping Centre, pusat membeli-belah kejiranan daripada Hartamas dan Mont Kiara. Mungkin sebelum ini tak ada alasan kukuh untuk korang pergi sana, tapi…

1,678 total views, no views today


No Image

Budaya Hantar Anak Ke Sekolah Tahfiz

  Hari itu kecoh-kecoh viral dekat facebook pasal satu sekolah tahfiz dekat Sungai Ramal, Kajang. Apa yang nak dikecoh pun tak tahu la! Kata mahal la apa la, sekolah tahfiz buat biasa-biasa je dah la. Meh! sini…

1,412 total views, no views today



No Image

Seminar Facebook Percuma

Straight to the point aku nak beritahu yang aku dah daftar Seminar Facebook Percuma #DEMISEKEPINGROTI MEGA yang dianjurkan oleh TRS – Training and Consultancy. Siapa biasa tengok hashtag demi sekeping roti di facebook pasti kenal dengan tuan…

1,378 total views, no views today


No Image

Upin & Ipin Jeng, Jeng, Jeng!” Muzik Video Animasi Manusia

Les’ Copaque Production dengan kerjasama KRU Studios melancarkan muzik video lagu “Jeng, Jeng, Jeng!” nyanyian Yubi Band bersama Upin dan Ipin (Asyiela Puteri). Lagu “Jeng, jeng, Jeng!” yang berkonsepkan pop-santai mempunyai lirik yang sesuai dan…

2,946 total views, no views today


No Image

Luangkan Hujung Minggu Di Festival Laman Seni 2016

Laman Seni Sekysen 7, Shah Alam last pergi sana 2 tahun lepas tahun 2014. Tempat tu siapa pernah pergi memang akan nampak tetiap petang akan jadi tempat perhatian untuk bergambar dekat sana. Kalau tak silap aku…

809 total views, no views today


Pin It on Pinterest