June 2016

No Image

Iftar Hai Blogger! Tahun Ketiga Di Kantan Hotplate

Seperti biasa setiap tahun apabila tiba bulan Ramadhan pastinya akan ada majlis iftar bersama blogger. Tahun ini merupakan tahun ketiga Hai Blogger! menganjurkan majlis iftar. Niat di hati nak buat besar-besaran tetapi entah la terasa…

963 total views, no views today


No Image

Buka Puasa Citarasa Makanan Arab

Sebelum ini saya ada share kedai makan menu western dan asia terletak di Kajang, kali ini saya nak bawa korang makan di restoran arab pula. Ada beberapa buah kedai makanan arab saya dah cuba makan tapi…

846 total views, no views today


No Image

Jumpa Artis Dekat The Mines

Ingat lagi dulu first time pergi The Mines, naik ktm turun dekat stesyen Serdang. Masa tu dah survey cara nak pergi The Mines. Terjumpa la naik bot ke sana. Mula-mula macam pelik, really naik bot pergi shopping complex? Macam…

834 total views, 1 views today


No Image

Cuci Perut Pada Bulan Puasa

Korang kejap je dah masuk bulan puasa kan.? Bulan puasa untuk kita merehatkan perut daripada masuk makanan yang bukan-bukan. Jangan la pula korang sumbat semua makanan, mentang-mentang la bulan Ramadhan boleh dikatakan syurga makanan. Petang-petang…

3,988 total views, no views today


Pin It on Pinterest