September 2015

No Image

Bro Char Kuey Teow Tanjung Malim

Jika dibuat peraduan teka dan menang nescaya ramai yang dapat jawab. Siapa yang tak kenal blogger yang mempunyai identiti pakai topi sudu, berspek mata dan kuat selfie dengan awek-awek cun blogger. Tak lain tak bukan tuan…

2,547 total views, 1 views today


No Image

Kini Saya Pengguna Setia Ephyra

Bulan lepas saya dapat jemputan ke Gala Dinner Epyhra. Dapat bawa balik macam-macam produk Ephyra, antaranya Ephyra Skin Bar, Minuman Tenaga Lelaki m2flex dan Jus Premium Wanita Inteemor. Sekarang saya dah jadi pengguna Ephyra. Suka…

1,436 total views, no views today


No Image

KL Sentral 2015

Ramai betul orang dalam stesen KL Sentral. Tahu kah anda stesen KL Sentral merupakan pusat datang daripada pelbagai arah dalam negara dan luar negara. Mula dibuka 15 april 2001 yakni 14 tahun dahulu, penambahan kepada  stesen Kuala…

1,878 total views, 1 views today


No Image

Kelas Videography Kaio Studio

Hidup ini tak mudah, tak semua orang ada bakat yang semulajadi. Daripada situ saya mengambil insetif nak mencari ilmu photography dan videography. Nak cepat boleh masuk mana-mana kelas/bengkel tapi saya tak ada bajet. Pernah masuk…

999 total views, no views today


No Image

Pizza Jepun

Pengalaman kerja dominos pizza dan pizza master boleh dikatakan setiap hari makan pizza dan badan berbau cheese. Hahaha Walaupun nama pizza tapi kedua-dua tempat saya kerja dulu berlainan masing-masing ada keunikkan rasa pizza. Paling mencabar…

1,555 total views, no views today


Lirik Lagu Semata-Mata

Siapa yang ada perasan status-status jiwang yang aku update semalam adalah semata-mata lirik lagu sahaja. Semalam tengah syok layan lagu baru Razak A’ai yang belum ada tajuk lagi. Yotube kan auto play terdengar satu lagu…

1,094 total views, 1 views today


Pin It on Pinterest