August 2015

No Image

Behind The Scene Photoshoot di Planet Marikh!

First of all, nak ucap thanks kepada kawan-kawan blogger Iena Eliena, Ayue Idris, Rafzan Tomomi dan Saya Iday. Intro-intro bahasa inggeris kau! Tajuk entri pun boleh tahan gempak. hahaha Entri kali ini nak ucap thanks…

1,606 total views, no views today


No Image

Instagram Update Baru Rugi Tak Cuba!

Instagram dilihat telah mengemaskini fungsi terbaru laman sosial perkongsian gambar dan video itu, membolehkan para penggunanya memuat naik gambar serta video tanpa memotong (crop). Selepas ini korang tak payah pening-pening nak crop gambar bagi square,…

1,186 total views, no views today


No Image

Single Mask Treatment Amelfawz Beaute

Pengalaman dapat rawatan Single Mask di Amelfawz kebetulan pula tepat pada masa jerawat tengah galak naik pula sekarang. Tak tahu lah kenapa, member siap mengusik pula tu. “Orang tengah bercinta katanya.” “Eh! bila masa pulak aku…

1,837 total views, no views today


No Image

Susu Kambing Baraka Sedap Lagi Lazat

Korang tahu tak yang susu kambing lebih baik daripada susu lembu kerana struktur molekulnya lebih hampir dengan susu ibu? Ini fakta yang tak ramai orang tahu. Ini yang nak beritahu pada semua orang. Perkara ini…

2,129 total views, no views today


No Image

Gala Dinner Ephyra Perkenalkan 3 Produk Baru

Ephyra telah mengadakan Gala Dinner syarikat itu pada 14 Ogos yang lalu. Gala Dinner ini diadakan di Dewan Dr Tun Ismail, PWTC. Siapa yang tidak kenal produk penjagaan dan kecantikkan diri keluaran Oceanlife Marketing yang telah mendapat tempat…

1,620 total views, no views today



Pin It on Pinterest