July 2015


No Image

Blogger Raya @ Tudia! Char Koey Teow

Macam mana dengan raya korang? Balik kampung belah mana? Belah encik abang ke encik akak? hehehe Tentu meriah kan beraya dekat kampung halaman sendiri. Hari ini dah masuk Syawal yang ketiga belas? Dah puas belum…

1,105 total views, no views today


P1 Omanite Iftar 2015

Tahun ini boleh tahan juga dapat jemputan event berbuka puasa. Tapi maaflah tidak semua yang dapat hadir disebabkan kekangan masa, jarak perjalanan dan lain-lain faktor yang harus diambil kira. Tetapi tidak semuanya aku tolak, mana…

1,431 total views, no views today


No Image

Iftar Potluck Blogger 2015

Ok geng! kita hampir nak sampai ke penghujung Ramadan dah ini. Macam mana dengan bulan Ramadan korang tahun ini? Baik-baik sahaja kan? Sebulan puasa selepas itu seluruh umat islam merayakan Aidilfitri.  Ada diantara kita pun  sudah…

1,684 total views, no views today


No Image

Pengangkutan Awam ke Jalan Ipoh dari Pudu Sentral

Blog ini ada keyword baru masuk “pengangkutan awam ke jalan ipoh dari pudu sentral”. Ada orang tengah cari public transport dari Pudu Sentral ke Jalan Ipoh rupanya. Memandangkan Jalan Ipoh ni kawasan aku tinggal, meh sini…

1,619 total views, 1 views today


No Image

Berbuka Puasa Bersama Projek Travel

Syukur, tahun ini bepeluang dapat  berbuka puasa bersama-sama rakan-rakan blogger  Dikbee, Mawardi Yunus, Fuad, Khai, Moka. Terima kasih pada team projek travel yang sudi menjemput aku untuk berbuka puasa bersama-sama mereka di Delifrance Avenue K…

1,367 total views, no views today


Pin It on Pinterest