May 2015

No Image

Cara Bayar Unifi Online

Aku ada pasang internet unifi dekat rumah. 5mbps je pon. Awal-awal dulu pasang memang berdesup perginya. Sekarang adoi kekadang semput. Aktiviti-aktiviti download memang jarang aku buat. Aku semak dekat wifi setting, pegunaan wifi aku 60…

4,784 total views, no views today


No Image

Kempen #taknakseludup Hari Tanpa Tembakau

Aku tak merokok, tapi tulah dulu pernah terlanjur… Bukan terlanjur apa pun, terlanjur hisap rokok zaman2 sekolah dulu.. Mengada nak mencuba-cuba orang kata. Masa tu, rokok murah lagi. Tapi disebabkan masih sekolah tak mampu juga…

1,208 total views, no views today


No Image

Beramal bersama Bintang & Menangi Duit Raya dari Yeos

Ramadhan hampir tiba, sebulan penuh berpuasa  sama-sama kita raikan nantikan. Bulan Ramadhan adalah masa yang sesuai untuk kita beramal, pahala berlipat kali ganda! hari-hari biasa pun tiada salah hendak beramal, apakata kita bermula hari ini amal kan…

1,455 total views, no views today


No Image

Review Movie Paul Blart Mall Cop 2

Masa tengok wayang seorang diri haritu, aku ada perasan cerita trailer Paul Blart Mall Cop 2. Macam menarik juga cerita nih. Tapi tak sempat lagi nak pergi tengok. Cadang nak tengok Dragon Ball Z dulu. Rugi…

900 total views, no views today


No Image

Tarikh Rasmi Sepetang Bersama Blogger 2015

  Sekalian kali aku potong queue entri-entri lain untuk beri laluan tulis tentang hal ini. Petang tadi sempat aku ke press conference Denaihati Network di Concorde Shah Alam bagi mengumumkan tarikh rasmi Sepetang Bersama Blogger (SBB). Ini merupakan…

1,292 total views, 1 views today


No Image

Tengok Wayang Seorang Diri

Semalam lepas lepak makan-makan dekat Nu Sentral tetiba teringin nak tengok wayang. Rasa bahagia sangat ada wayang yang dekat walaupun macam agak kemut sikit nak keluar duit tengok wayang. hihihi Apalagi jom naik tingkat 5…

1,893 total views, no views today


Pin It on Pinterest