February 2015

Belajar Grafik Design Hero

Akhirnya dapat juga belajar design secara pratikal dengan menggunakan photoshop cs6. Selama ini main tekan-tekan je. Tengok tutorial lepas tu main redah aje. Agak-agak tak dapat buat tutup terus. hahaha Lepas pergi Bengkel Grafik Hero…

2,550 total views, no views today


No Image

Hujung Minggu di Jentayu Spa & Salon

Jadi blogger dan social media guy sepenuh masa ni gemar menghadap laptop hampir 24 jam terasa penat serta lesu juga lah.  Mata pun turut jadi penat dan mula rasa macam silau bila pandang laptop ni….

5,076 total views, no views today


No Image

Jom Join Bengkel Grafik Hero

Bagi saya, bila saya tahu buat kerja-kerja design mungkin lebih memudahkan. Macam saya kerja-kerja yang saya buat seperti blogging, event coordinator, media digital memang memerlukan design-design invitation card, banner, facebook ads dan banyak lagi. Dan…

3,298 total views, no views today


No Image

Mursyidul Am PAS Tok Guru Nik Aziz Nik Mat meninggal dunia

Ada berita sedih yang nak saya sampaikan. Saya harap semua orang dapat menerima dengan tabah. Saya pasti anda amat kenal akan seorang insan ini. Insan ini telah banyak jasa menyebarkan ilmu-ilmu yang bermanfaat. Sebenarnya usia…

3,627 total views, 1 views today


No Image

Bergathering Bersama Blogger Sambil Nikmati Makanan Sedap

Syukur! permulaan tahun 2015 ini saya berjaya mengumpul kira-kira 20 orang blogger sama ada yang otai ataupun blogger yang masih baru lagi pun turut sertai. Saya sendiri pun tak sangka sambutan yang dapat sangat menggalakan. Untuk…

2,626 total views, no views today


No Image

The ballroom Nu Sentral Grand Opening

Sekarang ni kalau saya nak keluar hang out tengok wayang atau lepak-lepak dengan kawan-kawan dah ada tempat best di Kuala Lumpur. Dekat mana? NU Sentral, sebelah KL Sentral baru juga la dibuka March tahun 2014. Sebelum…

7,128 total views, no views today


Pin It on Pinterest