May 2014

Halal Kiost Burger Ramly

Lepaktime Bersama Blogger Kecik Molek

Pejam celik pejam celik dah masuk minggu yang ke 5 segmen Hai Bloggger! . Siapa blogger minggu kelima? jeng-jeng-jeng… Dia mengaku yang dia seorang blogger yang kecik molek, dia sendiri mengaku okeh! Hahah sememangnya dia…

8,503 total views, no views today


No Image

Tengok Wayang : Ia Wujud

Dah lama aku tak tengok wayang, kebetulan nampak blogger Dedeq DE Wishes  so join sekaki la. Aku macam tertarik la nak tengok cerita hantu-hantu ini kan. Kebetulan ada satu cerita ini tajuk dia Ia Wujud. Rasanya…

12,509 total views, no views today


No Image

Fatin Fadzil dalam segmen Hai Blogger! eWana fm

2-3  tahun yang lepas ada satu video yang aku terjumpa bertajuk  ” ada dara, lu kolot! ” so aku macam curious sangat, apa benda yang minah ini nak cakap. Bila tengok tajuk video ini memang panas. Apa…

7,914 total views, no views today


No Image

Segmen Hai Blogger! di eWana.fm

Hai Blogger!.. Apa yang terbaru tentang Hai Blogger! ? Selepas 2 bulan dijalan kan melalui chatting apps android. Yang menariknya sekarang Hai Blogger!  sudah dimasuk kan sebagai segmen radio internet eWana.fm yang terkenal dengan slogan More…

8,904 total views, no views today


Pin It on Pinterest