May 2014

Halal Kiost Burger Ramly

Lepaktime Bersama Blogger Kecik Molek

Pejam celik pejam celik dah masuk minggu yang ke 5 segmen Hai Bloggger! . Siapa blogger minggu kelima? jeng-jeng-jeng… Dia mengaku yang dia seorang blogger yang kecik molek, dia sendiri mengaku okeh! Hahah sememangnya dia…

8,575 total views, 2 views today


No Image

Tengok Wayang : Ia Wujud

Dah lama aku tak tengok wayang, kebetulan nampak blogger Dedeq DE Wishes  so join sekaki la. Aku macam tertarik la nak tengok cerita hantu-hantu ini kan. Kebetulan ada satu cerita ini tajuk dia Ia Wujud. Rasanya…

12,640 total views, no views today


No Image

Fatin Fadzil dalam segmen Hai Blogger! eWana fm

2-3  tahun yang lepas ada satu video yang aku terjumpa bertajuk  ” ada dara, lu kolot! ” so aku macam curious sangat, apa benda yang minah ini nak cakap. Bila tengok tajuk video ini memang panas. Apa…

7,972 total views, 1 views today


No Image

Segmen Hai Blogger! di eWana.fm

Hai Blogger!.. Apa yang terbaru tentang Hai Blogger! ? Selepas 2 bulan dijalan kan melalui chatting apps android. Yang menariknya sekarang Hai Blogger!  sudah dimasuk kan sebagai segmen radio internet eWana.fm yang terkenal dengan slogan More…

9,022 total views, 2 views today


Pin It on Pinterest