March 2014

No Image

Camera Kodak EasyShare C195 sudah sampai

Oh yeh! Camera kodak yang dibeli di Lazada sempena 2nd Anniversary Lazada sudah sampai. Set camera ini datang sekali bersama 2 biji bateri AA + USB + Tali gantung. Cuma nya nak kena beli asing memory…

6,916 total views, 1 views today


No Image

Beli Camera Kodak Murah

Semalam sempena 2nd Anniversary  Lazada, yang menawarkan diskaun sehingga 90% yang tak berapa diskaun sebenarnya. Sebab aku duk perahtikan harga-harga barang yang aku minat. Actually yang diskaun tu harga asal (strategik bisnes biasa la!). Aku beli…

7,660 total views, no views today


No Image

Shopping Online 2nd Anniversary Lazada

Lazada ya? Apa yang menarik ada di Lazada? Mostly aku tengok Lazada lebih kepada barang-barang Electronics, Gadget, Camera dan kalau kau orang perasan barang-barang perkakasan rumah, kecantikkan pun ada.  Tapi yang utamanya barang-barang Electronics dia…

7,736 total views, 1 views today


Pasangan Hidup Saya mesti lah cacat Otot pada bahagian Pipi

Aku berhasrat untuk mendapatkan seorang pasangan yang cacat pada bahagian pipinya. Cacat bukan sebarang cacat, cacat itu yang sweet sangat… Cacat yang aku maksud kan adalah lesung pipit 😀 Kalau nak tahu : Lesung pipit adalah…

7,233 total views, no views today


No Image

Blogger Diugut Saman Sejuta Ringgit oleh Kolej UNIFIELD

Apa cerita? Apa punca? Sebegini teruk pihak Kolej Unifield menggugut saman seorang blogger bernilai RM1 Juta, disebabkan sebuah entri luahan  hati blogger tersebut yang bertajuk  ” Kolej Unifield bagus ke? “. Entri ini ditaip oleh blogger…

7,707 total views, no views today


No Image

HaiBlogger! Chatting Apps Blogger Satu Langkah Ke Depan

HaiBlogger! Satu impian aku untuk mengetengahkan jenama ini di mata blogger-blogger Malaysia, panjang lagi perjalananan untuk aku membawa jenama ini kepada tahap yang memuaskan. Oleh itu aku mula dengan pendekatan sebuah chatting apps blogger untuk…

7,161 total views, no views today


Pin It on Pinterest